Veš mašine

Artikli 109-144 of 247

Silazno

Veš mašine - kupi kvalitet, pouzdanost i trajnost

Među osnovnim uređajima bele tehnike u svakom domaćinstvu su veš mašine. Svojim funkcionalnostima i tehnologijama olakšavaju svakodnevno pranje veša, a svetski brendovi se utrkuju ko će ponuditi najbolje i najkorisnije programe i načine rada. 

Bilo da se radi o manjem domaćinstvu ili višečlanim porodicama, kupovina kvalitetne mašine, energetski efikasne i sa odličnim programima, je investicija koja donosi uštedu vremena i novca.

Na sajtu ePlaneta te čeka fenomenalna ponuda veš mašina, od brendova kao što su Beko, Gorenje, Candy, Bosch, Indesit, Samsung, LG i ostali.

Pođi od toga da li ti treba mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, a mnogi se odlučuju i na mašine za pranje i sušenje, ili kako se još zovu i kombinovane mašine za veš. 

Razlikuju se mašine standardnih dimenzija, a u ponudi imamo i slim mašine za veš, koje se kupuju onda kada tvoje kupatilo i nema baš puno prostora. U tim slučajevima se razmatra i kupovina mašine sa gornjim punjenjem, jer i one štede prostor, dok su za veća kupatila uobičajene mašine sa prednjim punjenjem. Među njima nema razlike u kvalitetu pranja.

Kriterijumi pri izboru mašine za veš

U procesu kupovine mašine za veš razmotrićeš neke osnovne parametre, kako bi se napravio pametan izbor. Sigurni smo da želiš dobru investiciju s kojom ćeš na duže staze imati kvalitet i trajnost.

Bez obzira da li biraš mašinu za pranje, sušenje ili kombinovanu mašinu, kreni od kapaciteta pranja ili sušenja, odnosno zapremine bubnja, a ona se određuje prema kilogramima veša koji je predviđen za svaki model. 

Sledi i razmatranje osnovnih programa rada, energetskog razreda mašine, odnosno kakva je potrošnja struje, broj obrtaja centrifuge, da li je mašina sa prednjim ili gornjim punjenjem, kao i to da li su mašine samostojeće ili ugradne. Takođe, gleda se i nivo buke, a sigurni smo da želiš onu čija je emisija buke svedena na minimum

Osim ovih osnovnih parametara, svaki model će ti ponuditi i neke specifične funkcije, poput npr. sistema protiv curenja vode, programi za pranje vrlo osetljivih materijala ili oni koji uklanjanju alergene iz garderobe, zatim dečija brava, programi za uklanjanje tvrdokornih mrlja, odložen početak ili kraj rada, i još mnogo toga.

Back to Top