Rančevi za vrtić - za devojčice i dečake

Artikli 37-72 of 96

Silazno
po strani

Rančevi za vrtić i predškolsko - izaberi po dobroj ceni

Od prvih dana kada krenu u vrtić deci su potrebni rančevi, jer u njih pakujemo sve ono što im je i te kako potrebno dok borave u obdaništu - rezervna garderoba za presvlačenje, flašice za vodu, užina i omiljene igračke.

Rančevi za vrtić su maštovitog dizajna, pa ih mališani vrlo rado nose. Osim toga, nakon aktivnosti u vrtiću praktični su i tokom boravka u parkovima i igralištima. Često su deca posebno vezana za njih, baš kao i za omiljenu igračku. Korisno je da rančevi imaju nekoliko pregrada kako bi sve potrebe stvari bile uredno spakovane, a i radi preglednosti kada krenete da tražite određenu stvar iz ranca.

U našoj ponudi ćeš naći vrlo popularne modele dečijih rančeva, kao što su rančevi sa motivima jednoroga, balerine, Pčelice Maje, fudbalskih klubova, košarkaških junaka ili likova iz crtanih filmova.

Rančevi za vrtić za devojčice

Nežnih i pastelnih boja, sa motivima balerina, jednoroga, duginih boja - ove rančeve će devojčice da obožavaju. Skladnog, a efektnog dizajna, biće njihov omiljeni aksesoar, ne samo toko odlaska i povratka iz vrtića, već će ih vrlo rado nositi i u ostalim prilikama. Imaju dovoljno pregrada radi lakše organizacije stvari koji se pakuju u njega.  

Rančevi za vrtić za dečake

Neustrašivi i jaki - dečaci vole takve junake da imaju i na leđima. Za njih će uvek biti zanimljivi i rančevi i sa motivima fudbalskih klubova, životinja, automobila… Ne oklevaj i već sada izaberi i obraduj mališane novim izborom rančeva i njihovih omiljenih superheroja. 

Back to Top