Kupatilski nameštaj

Artikli 37-72 of 83

Silazno
po strani

Nameštaj za kupatilo - koji elementi su najpotrebniji

Uredno organizovan kupatilski nameštaj, koji neće zatrpati prostor, učiniće da tvoje kupatilo bude estetski i funkcionalno besprekorno. Baš kao što i ostale prostorije u stanu ili kući uređujemo tako da odišu stilom i praktičnošću, i kupatilo zaslužuje tu pažnju. Zato, dobro istraži našu ponudu i već sada poruči ormarić za kupatilo, a čekaju te i ogledala za kupatilo, kao i komode za kupatilo.

 

Ormarići za kupatilo

Ovo je i te kako potreban komad nameštaja u tvom kupatilu. Ormarići služe za organizovanje kozmetičkih sredstava i kućne hemije koju svakodnevno koristimo, kao i peškira. Zavisno od toga sa koliko prostora raspolažeš, možeš da kupiš ormariće sa jednom ili više polica ili fioka. To može biti i kombinacija fioka i otvorenih polica.

 

Komode za kupatilo

Manje i kompaktnije, komode su takođe čest izbor kupaca u uređenju kupatila. One su manje od ormarića, mogu biti viseće sa ogledalom, kao i podne. Najčešće se postavljaju ispod lavaboa, ili pored već postavljenih ormarića, a one koje imaju ogledalo postavljaju se iznad umivaonika. 

 

Ogledala za kupatilo

Kupatilo se naravno ne može zamisliti bez ogledala, i ono se obično postavlja iznad lavaboa. Tada se može reći da je zaokružena estetika kupatila. Odaberite i adekvatno osvetljenje i boravak u kupatilu će biti upoptpunjen.

Back to Top