Fotelje, taburei i stolice

Artikli 37-72 of 223

Silazno
po strani

Fotelje i taburei - koju biraš za novu svežinu u tvom domu?

Sediš kod kuće i razmišljaš koji novi komad nameštaja da poručiš i tako kreiraš novi stilski kutak u dnevnom boravku ili sobi? Na pravom si mestu, jer će te oduševiti ponuda fotelja, stolica i taburea koju imamo na našem sajtu.

Baš ovi komadi nameštaja često nose ulogu onih koji svojim dizajnom i pozicijom daju poseban pečat enterijeru. One mogu biti manjih dimenzija, ili masivne, zavisno od prostora u koji želiš da je smestiš, ali fotelje i taburei su kao jagoda na šlagu. Ako se odlučiš na zanimljive boje, poput bebi roze, petrolej plave ili smaragdno zelene, eto dugo željenog enterijerskog šarma.

U većim stanovima, koji npr. imaju i prostrane hodnike, kombinacija dve fotelje i malog stočića čini savršen kutak za čitanje ili odmaranje. 

Fotelje i sofe od pliša posebno su elegantne i otmene, mekane su i vrlo privlačne oku svaki put kad ih ugledaš. Čitanje knjige ili uživanje u čaši vina, dok sediš na ovim foteljama, daje poseban ugođaj kako tebi, tako i tvojim gostima.

 

Barske stolice

Ukoliko su u tvom domu kuhinja i trpezarijski deo odvojeni šankom, eto prilike da baš uz taj šank postaviš šarmantne barske stolice. Ove stolice su elegantne i upečatljive u svakom enterijeru.

Back to Top