Frižideri sa jednim vratima

Ne možemo da pronađemo artikle po odabranim parametrima.

Frižideri sa jednim vratima 

Često ćeš čuti kako su frižideri sa jednim vratima popularan izbor među kupcima. Jednostavni su za upotrebu, i nude pregršt dobrih funkcija kako bi odgovorili na potrebe savremenog čoveka.

Frižideri sa jednim vratima mogu doći sa ili bez komore za zamrzavanje, a i ovaj tip frižider, kao i ostali, se bira u zavisnosti od dimenzija, zapremine, i svih ostalih dodatnih funkcija i programa koji nude. Što ima bolje performanse, utoliko je to investicija koja se isplati na duže staze.

Standardne dimenzije ovih frižidera su 60-65 cm širine i 180-185 visine. Prilikom kupovine gleda se koliko ima polica, posuda u vratima, da li ima posude za voće i povrće… Napredni modeli nude regulaciju vlažnosti vazduha, kako se namirnice ne bi isušivale, kao i joniziranje koje će ukloniti bakterije i loše mirise. Hrana će tako uvek biti sveža.

Svakako, zapremina će biti među ključnim parametrima pri kupovini, pa izbor zavisi i od brojnosti članova domaćinstva. 

Bilo di dobro birati one sa NoFrost ili NeoFrost tehnologijom, koja onemogućava da se stvara led na unutrašnjim zidovima frižidera. Osim toga, preporuka je i kupiti onaj sa što boljim energetskim razredom, jer ćeš uštedeti na potrošnji struje.

Iznenadićeš se koliko korisne funkcije nude određeni modeli, zato se prepusti našoj ponudi i izaberi ono najbolje!

 

Back to Top