Maske za kosu

36 Artikala

Silazno
po strani

Maske za kosu - nega i zaštita za svakodnevni sjaj

Sjajna, mekana i osnažena kosa je ono što svaka dama želi. Nega kose je podjednako imperativ kao i nega lica i tela, zato joj treba obezbediti najbolje preparate. Maske za kosu imaju i te kako važnu ulogu, jer pomoću njih lako i brzo možeš vratiti sjaj kosi, birajući baš one koje odgovaraju tvom tipu kose.

U tmurnim i sivim zimskim danima kosi je potrebna posebna nega, jer je izložena zagađenjima i nezdravom vazduhu, a ujedno se lomi zbog nošenja kapa i šalova.

Maske za kosu su poput duboko hranljivih, obnavljajućih seruma, pružajući joj ne samo trenutnu transformaciju, već i dugoročnu revitalizaciju. One su spoj hranljivih sastojaka, dizajniranih da prodru u svaku vlas, obnavljajući iznutra prema spolja. Fokus im je na hidrataciji i obnovi, kao i celokupnoj zaštiti i jačanju. 

Najčešći sastojci maski za kosu, zbog kojih su tako efikasne, su arganovo, kokosovo, jojobino ili maslinovo ulje, dok proteini obnavljaju i jačaju kosu, a vitamini E i B dodatno štite i nahranjuju vlasi. Aloe vera služi da hidrira i smiri skalp. Neke maske za kosu sadrže i sastojke mente, kamilice i drugih biljaka pomoću kojih se postiže dodatna nega i obnova.

Benefiti maski za kosu

Korišćenjem maski za kosu ne samo da joj poklanjaš negu, već kreiraš ritual lepote koji podseća na važnost samoposvećenosti. Svaki put kada naneseš masku trenutak je da zastaneš i posvetiš deo dana sebi i svojim ritualima. Ovo su samo neki od benefita:

Hidratacija: Maske za kosu su posebno dizajnirane da dubinski hidriraju i vlaže kosu, što je vrlo korisno za suvu i oštećenu kosu.

Obnova oštećene kose: Redovna upotreba maski može pomoći u obnavljanju oštećenja od toplote, hemijskih tretmana, i spoljnih faktora.

Veća elastičnost: Kvalitetne maske mogu poboljšati elastičnost kose, čineći je manje sklonom lomljenju.

Sjaj i mekanost: Redovnom upotrebom, maske čine tvoju kosu sjajnijom, glatkom i mekom na dodir.

Kontrola frizure: Pomažu u smanjenju neposlušnih vlasi i friza, čineći kosu urednijom i lakšom za oblikovanje.

Dubinsko čišćenje: Neke maske sadrže sastojke koji pomažu u uklanjanju nakupina proizvoda i nečistoća iz kose i sa skalpa.

Maske za kosu - onlajn prodaja

Ne propusti super cene maski za kosu koje te čekaju na ePlaneti. Mi smo se potrudili da obezbedimo najpopularnije brendove maski - Garnier, Gliss, Loreal i Syoss. Pred tobom je bogata lepeza proizvoda koji će zasigurno povratiti sjaj i elastičnost tvoje kose, a ti ćeš novom svežinom zakoračiti u novi dan. Negovana kosa uvek ostavlja snažan prvi utisak.

Back to Top