Rowenta usisivači - štapni, sa posudom, sa kesom za prašinu

Filteri
Filteri:

36 Artikala

Silazno
po strani

Rowenta usisivači - Kompaktan dizajn i izuzetna efikasnost čišćenja

Kad poželiš modernu tehnologiju, pouzdane performanse rada i uz sve to vrhunski dizajn, onda su Rowenta usisivači odličan izbor. Ovaj brend nudi besprekorni kvalitet usisivača sa posudom, kesom, kao i štapnih usisivača, koji su posebno atraktivni i traženi. Svi oni u stvari služe da pruže svakodnevna, jednostavna i praktična rešenja za čistiji i svežiji dom.

Rowenta usisivači sa posudom imaju naprednu cyclonic tehnologiju koja omogućava visoki stepen separacije prašine i vazduha. Osim toga, usisna glava je vrlo efikasna i pruža optimalne performanse čišćenja, baš na čvrstim podovima. Njihov radijus pokriva do 8 metara, a kompaktan dizajn zaslužan je za lakoću upravljanja i jednostavno rukovanje. Tu su i posebno dizajnirni dodaci za efikasno čišćenje nameštaja, delikatnih podova i teže dostupnih mesta.

Kod serije usisivača sa posudom sa Compact Power Cyclonic tehnologijom radi se takođe o izuzetnoj efikasnosti rada i energetske efikasnosti, uz posebnu funkciju Animal care, što i te kako znači za one koji imaju kućne ljubimce.

Takođe, i ova serija ima jaku usisnu glavu, efikasnu separaciju vazduha i prašine, dva nivoa filtracije, kako bi se svi alergeni i nasjitnije čestice prašine zadržali u samom filteru.

Ako je tvoj izbor Rowenta usisivač sa kesom, i sa njima dobijaš podjednako brzo i efikasno usisavanje, na bilo kojoj vrsti čvrstih podova. I ovde se radi o dvostrukoj filtraciji, što znači da je čist vazduh u prostoriji zagarantovan. Osim toga, filter je tako dizajniran da ne mora često da se pere, niti da ga menjaš tokom njegovog veka trajanja. Ističe se i to da motori niskog napona kod određenih Rowenta usisivača smanjuju potrošnju struje za čak 50%.

Rowenta štapni usisivači

Ovi usisivači su posebno atraktivni upravo zbog komfora koji pružaju tokom usisavanja, sa autonomijom rada do 45 minuta između dva punjenja. Na displeju uvek možeš da vidiš koliko je vremena preostalo do pražnjenja baterije. Cev je izuzetno fleksibilna, pa se može zavući do onih teže dostupnih mesta, a i nema potrebe za saginjanjem.

Šta još odlikuje Rowenta štapne usisivače? Reč je o Aqua tehnologiji koja skraćuje vreme potrebno za čišćenje doma, jer ima 2 u 1 funkciju - i brisanje i usisavanje. Osim toga, postoji i opcija automatskog podešavanja snage usisavanja zavisno od poda koji se usisava.

Back to Top