Bosch mašine za sudove

Filteri
Filteri:

21 Artikala

Silazno
po strani

Uz Bosch mašine čisti sudovi o čas posla

Tehnologije pametnog pranja i sušenja posuđa, koje je Bosch razvijao prethodnih godina, rezultiraju izuzetno efikasnim radom sudomašina, a osim toga čine da sudovi postaju besprekorno čisti i sa sjajem koji traje.

Kako to uspeva Boschu? S obzirom na to da ove mašine imaju pametne programe pranja i sušenja, taj isti program ćeš moći oceniti puten HomeConnect aplikacije. Nakon toga, on će u sledećem ciklusu pranja prilagoditi najbolji program i funkcije, čineći posuđe idealno opranim i osušenim. Ponudiće se i opcija maksimalne uštede energije i vode, a osim toga imaćeš uvid koliko je toga potrošeno.

Kako navode u Boschu, mašinom za pranje sudova smanjuje se potrošnja vode do 90% u odnosu na ručno pranje. Na Bosch-ovim mašinama videćeš energetsku nalepnicu na kojoj je navedena energetska oznaka i potršnja vode. Pa tako energetski najefikasnije mašine za pranje posuđa ovog brenda troše samo 0,5 kWh po ciklusu.

U našoj ponudi imaš Bosch ugradne mašine, kao i Bosch samostalne mašine, u standardnim dimenzijama (60 cm širine) i slim mašine (45 cm). U standardnim mašinama može da stane i do 14 kompleta za ručavanje, a u užim modelima 10 kompleta. Inače, Bosch sudomašine dolaze u 4 serije: 2, 4, 6 i 8.

Kada je reč o unutrašnjoj organizaciji polica i korpi, ove mašine dolaze sa dva reda polica plus korpa za pribor koju možeš po potrebi da uklanjaš, a mogu biti i sa tri reda polica, gde se na najgornjoj postavlja pribor za jelo. Određeni modeli Bosch sudomašina imaju treću policu koja je posebno dizajnirana za smeštanje šoljica za kafu i delova kafe-aparata.

Kakve programe i funkcije imaju Bosch mašine za pranje posuđa?

Kao i kod ostalih brendova, i Bosch je razvio nekoliko dobrih i korisnih programa pranja, prilagođenih potrebama domaćinstava.

Tvrodokorne i osušene mrlje na posuđu biće efikasno uklonjene pomoću Extra Clean zone (tri rotirajući mlaznice efikasno peru ono posuđe kom je potrebno dodatno potapanje) u nekim modelima Bosch-ovih mašina.

Sa funkcijom PerfectDry sudovi će biti savršeno suvi, jer se koristi tehnologija sa zeolitom, koji je prirodni mineral, pa se stvara topao i suv vazduh.

Na osnovu stepena zaprljanosti posuđa automatski program će podesiti temperaturu, vodu i trajanje programa. Tu je svakako i duži ekološki program, kao i intenzivni program, dva ekspres programa, kao i onaj za čaše. Dobra stvar je i to što poseduju program za dubinsko čišćenje mašine.

Kako bi se ostvarila kontrola nad radom sudomašina, možeš da instaliraš aplikaciju Home Connect i tako upravljaš mašinom sa daljine.  

Istraži našu ponudu i otkrij još mnoštvo korisnih funkcija brenda kao što je Bosch.

Back to Top