Bluetooth (bežične) slušalice

Artikli 1-36 of 487

Silazno
po strani

Bluetooth slušalice za telefon - fenomenalna ponuda i popularne cene

Želiš slušati muziku na komforan način, a da tvoja kretnja bude slobodna i lagana? Slušanje omiljenih pesama i podcasta dobilo je novu dimenziju sa bluetooth slušalicama. Izaberi neki od mnoštva modela na ePlaneti i uveri se zašto su bežične slušalice neophodnost današnjice.

Bežične bubice dolaze u malim dimenzijama, atraktivnih boja(najprodavanije su crne i bele), a sve to deluje skladno i vrlo privlačno za sve koji su u pokretu i žele biti povezani sa svetom.

Bluetooth slušalice su sa mobilnim telefonima, tabletima i pametnim satovima povezane Bluetooth vezom, koja se održava na udaljenosti do nekoliko metara. To ih čini idealnim za slušanje muzike dok trčimo, pešačimo ili vežbamo na otvorenom. 

Ne propusti da već danas poručiš bluetooh slušalica za iPhone mobilni telefon ili bluetooth slušalice za Samsung mobilni telefon, a pogledaj i šta sve nude one koju su među najprodavanijim - Xiaomi bežične slušalice.

Bežične slušalice preko ušiju

Znamo da postoje oni koje vole imati bežične slušalice preko ušiju, pa smo obezbedili bogatu ponudu na ePlaneti.

Većina bežičnih bubica ima ugrađen mikrofon i kontrolu jačine zvuka, što omogućuje korisnicima da obavljaju telefonske pozive i koriste ih za glasovne naredbe.

Baterija Bluetooth slušalica

Baterija bluetooth slušalica može trajati nekoliko sati u kontinuiranom korišćenju. Većina modela bežičnih bubica dolazi s kućištem koje služi kao baterija za punjenje, pa ih možeš lako i brzo napuniti dok koristiš svoj mobilni telefon u pokretu.

Back to Top