Bosch frižideri

Filteri
Filteri:

14 Artikala

Silazno
po strani

Biraj Bosch, biraj najbolje za tvoj dom

Kad se spoje vrhunske tehnologije i brend od poverenja nastaju proizvodi koji imaju svoje verne kupce već decenijama, i to širom sveta. Bosch frižideri zasluženo su stekli status izuzetno poželjnih uređaja iz domena bele tehnike, jer nude sve ono što je potrebno i što želimo da imamo kada je reč o frižiderima.

Zašto su Bosch frižideri dobar izbor?

Najpre, radi se o vrhunskoj tehnologiji hlađenja koja doprinosi dugotrajnom čuvanju svežine namirnica. Svaki od modela frižidera se podrvrgava stotinama testova za kontrolu kvaliteta pre nego što se lansira na tržište.

Postignuta fleksibilnost unutar frižidera omogućuje skladan i efikasan raspored namirnica. Staklene police imaju otpornost na lomljenje, pa nema mesta strahu da ćeš ih oštetiti. Za sve flaše postoje podesive police, a za visoke flaše tu je držač za flaše. Kako navode iz Boscha, organizacija lako kvarljivih proizvoda i napitaka nikada nije tako laka i praktična.

Multi Airflow ili EcoAirflow ventilatori zaduženi su za blago raspoređivanje hladnog vazduha koji dopire do svih polica i delova frižidera, što znači da ne može doći do promene temperatura (ili je bar svedeno na minimum) već se ona održava u svim delovima frižidera. Vreme koje je potrebno za hlađenje namirnica je smanjeno, pa namirnice mogu dugo da sačuvaju ukus i dobar miris.

Dizajnirane su i fioke VitaFresh za adekvatno čuvanje i skladištenje mesa, ribe, voća i povrća. 

Bosch za tebe ima ponudu kombinovanih frižidera, side by side frižidera, kao i samostojećih i ugradnih. Prepuštamo te ponudi na našem sajtu i izaberi frižider prema potrebama i navikama tebe i tvojih ukućana.

Back to Top