Patike za fudbal

Artikli 1-36 od 74

Silazno
Strana
po strani

Briljiraj na terenu uz najbolje patike za fudbal

Pažljivo odabrane patike za fudbal su najvažnije oružje dobrog fudbalera, jer driblinzi traže udobnost, lakoću i podršku. Tehnologija izrade čini razliku, zato se mreža trese od golova onih igrača koji na svojim nogama nose patike vrhunskih performansi. Sve performanse zajedno kreiraju udobnost koja mora biti na prvom mestu kod kupovine futsal patika.

Kod nas si na pravom mestu, jer ti ePlaneta nudi širok izbor patika za futsal, i to od najpoznatijih brendova: Nike, Adidas, Umbro, Lotto… Bez obzira na tvoj stil igre, ovi brendovi lansiraju patike koje će savršeno odgovoriti baš onome što futsal traži - kontrolu lopte, savršeno prianjanje parketu, brzinu, preciznost i amortizaciju pritiska. Đonovi kod patika za fudbal nemaju klinove kao kod kopački, već njihov gazeći sloj poseduje žlebove koji stvaranju trenje u dodiru sa podlogom, i obezbeđuje dobru vuču. Guma je takva da ne ostavlaj tragove.

Najnovije serije patika za fudbal tvrdim podlogama dizajnirane su tako da osećaš lakoću dok si u njima, jer mekana koža savršeno pristaje stopalu, dok su đonovi kreirani da obezbede odličnu vuču. Phantom, Mercurial, Tiempo Legend samo su neke od legendarnih serija patika za fudbal brenda Nike, dok Adidas sa ponosom predstavlja seriju Predator, X ili Copa Pure.Ne zaboravi da pogledaš ponudu kopački, pa kad ekipa zakaže termin za fudbal na travi, budi spreman i spakuj ih u ranac. Nek igra počne!

Back to Top