Mikseri

Artikli 1-36 od 210

Silazno
po strani

Mikseri - bez njih se ne može zamisliti kuhinja

Najpre smo se srodili sa ručnim mikserima, i strpljivo smo čekali da se završi spremanje kolača kako bi skinuli šlag ili puding sa njegovih mutilica. To je za decu bio jedna od omiljenih momenata dok mame spremaju poznate delicije.

Već decenijama ručni mikseri ili kako se još zovu klasični mikseri, imaju svoju posebnu i zaslužnu ulogu u mnogim domaćinstvima. Od spremanja palačinki, kolača do slanih poslastica, ručni mikseri su prvi aparat koji nam zatreba. 

I ručni i štapni mikseri dolaze sa dodacima, pa tako kod ručnih miksera dobijaš obično dve vrste mutilica, za šlagove, kreme i testa. Prilikom kupovne štapnih miksera uglavnom dobijaš i dodatke za mućenje, kao i posude za smutije i kašaste forme, za lako i komforno nošenje omiljenih napitaka. 

Ako želiš još snažnije miksere, uz čiju pomoć će testo za kiflice, hleb i kolače savršeno umesiti, onda biraj mikser sa posudom. Imaju više brzina rada i jaču snagu motora, pa su zato postali popularan izbor u domaćinstvima gde se često spremaju razna peciva i kolači. Puter ili belance umućeno sa ovim mikserima ima savršenu teksturu. Jednostavni su za korišćenje, lako se peru, a i estetski su vrlo zanimljivi i primetni u svakoj kuhinji.

Za koji god da se odlučiš sigurni smo da ćeš napraviti odličan izbor, jer električni mikseri su stvar koja je neophodna svakoj kuhinji. Uporedi kakve modele nude brendovi Gorenje, Bosch, Tefal, VOX, Braun, Ariete i ostali.

Back to Top