Mikseri - Štapni mikseri - Mikseri sa posudom

Artikli 1-36 of 159

Silazno
Strana
po strani

Mikseri - bez njih se ne može zamisliti kuhinja

Najpre smo se navikli na ručne miksere, i strpljivo smo čekali da se završi spremanje kolača kako bi skinuli šlag ili puding sa njegovih mutilica. To je za decu bio jedna od omiljenih momenata dok mame spremaju poznate delicije. Već decenijama ručni mikseri imaju svoju posebnu i zaslužnu ulogu u mnogim domaćinstvima, a dobro je poznato da nam za spremanje jela oprema i te kako pomaže. 

Štapni mikseri

Ovaj tip miksera vrlo brzo je stekao popularnost, jer su izuzetno praktični i lagani za korišćenje. Kada je potrebno brzo i efikasno spremiti jela tokom dana, ili kaše za decu, štapni mikseri su odličan alat. Takođe, vrlo su atraktivni za pravljenje popularnih smutija.

I ručni i štapni mikseri dolaze sa dodacima, pa tako kod ručnih miksera dobijaš obično dve vrste mutilica, za šlagove, kreme i testa. Prilikom kupovine štapnih miksera uglavnom dobijaš i neke druge dodatke za mućenje, kao i posude za smutije i kašaste forme, za lako i komforno nošenje omiljenih napitaka. 

Za koji god da se odlučiš sigurni smo da ćeš napraviti odličan izbor, jer električni miskeri su stvar koja je neophodna svakoj kuhinji. Uporedi kakve modele nude brendovi Gorenje, Bosch, Tefal, VOX; Braun, Ariete i ostali.

 

Mikseri sa posudom

Zašto su ovi mikseri postali toliko traženi? Naime, njegova najveća prednost je što obavlja svoju funkciju, a da ti ne moraš da upravljaš njime. Dok on muti šlag ili priprema testo za pice i palačinke, za to vreme ti obavljaš neke druge stvari u kuhinji. Taj komfor i lakoća rada je nešto što je doprinelo da ovi mikseri steknu veliku popularnost. Imaju više brzina, kao i dodataka za mućenje različitih smesa.

Ujedno, ovi mikseri imaju vrlo zapaženu estetiku, odnosno jednu dozu retro glamura, pa sve to čini da će biti vrlo primetan u ukupnom enterijeru kuhinje.

Back to Top