Trimeri za bradu, kosu, nos i telo

Muškarci vole jednostavne, praktične i efikasne aparate s kojima mogu brzo i efikasno srediti bradu ili kosu, a takođe i ukloniti neželjene dlačice u nosu ili ostalim delovima tela. Uredna brada, lice i telo ne samo što odaje utisak o čoveku, već i je stvar bontona i svakodnevne nege. Dobra stvar je to što postoji mnoštvo malih aparata koji olakšavaju negovanje lica i tela.

Artikli 1-36 od 156

Silazno
po strani

Kako izabrati dobar trimer za bradu 

Muškarci koji neguju imidž sa bradom znaju da je potrebno izdvojiti određeno vreme tokom dana kako bi brada bila uredna. Mnogi se muškarci odlučuju da održavaju negu kod kuće, upravo uz pomoć trimera. Bez obzira da li je reč o kratkoj ili dugoj bradi, trimeri za bradu nude sve što ti treba kako bi održavao dužinu koja ti se sviđa.

Redovno i pravilno trimovanje brade omogućava ti da ona uvek izgleda uredno i sa dužinom koja je prema meri tvog lica i senbiliteta. Svakako, pre nego što uzmeš trimer u ruke, potrebno je da definišeš kakvu dužinu i oblik brade želiš. 

Dolazimo do momenta kada treba da saznamo šta sve moramo uzeti u obzir pre kupovine trimera. Najrpe - baterija, čije trajanje može da varira, od jednog sata do nekoliko. Postoje modeli trimera koji imaju USB priključak, što je vrlo praktično i isplativo.

Podešavanje položaja oštrice, a onda i dužine brijanja brade, je vrlo važan element kod trimera, jer kad postoji širok izbor podešavanja oštrica onda je i trimovanje efikasnije. Odnosno, daje ti lakoću formiranja baš one dužine brade koju želimo postići. 

Kada trimeri imaju i dodatke, poput onih za uklanjanje dlačica u nosu ili ušima, kao i za brzo šišanje kose, utoliko su privlačniji za kupovinu, jer dobijaš nekoliko funkcija u jednom aparatu. Trimeri za bradu su time ujedno i trimeri za nos ili trimeri za kosu.

Na kraju, ali ne i manje bitno, su i dodatne karakteristike koje treba da imaš u vidu: jednostavno skidanje glava, ergonomska drška, mala težina aparata i mogućnost pranja trimera pod vodom. 

Kad sve ove elemente spojiš u jedno dobijaš - najbolji trimer za bradu!

 

Trimeri za kosu

Ako ti više odgovara da dužinu kose održavaš kod kuće, bez da odlaziš u salon, trimer za kosu biće tvoj saveznik. Njihove baterije traju otprilike do dva sata, nakon čega se mogu puniti. Sečiva su dužine nekoliko desetina milimetara, a imaju i dodatke za trimovanje brade.

 

Trimeri za nos

Ukoliko želiš imati mali aparat koji služi samo za uklanjanje dlačica u nosu ili ušima postoje trimeri samo za to. Njihov vrh je prilagođen anatomija uha i nosa, pa ćeš uvek lako moći otkloniti neželjene dlačice.

Back to Top