Stolnjaci

Artikli 1-36 od 93

Silazno
Strana
po strani

Najbolji stolnjak za tvoju trpezu - Izaberi i poruči onlajn


Trpeza je prilika da okupimo porodicu i prijatelje, a jedan od najvažnijih segmenata je izbor dobrog stolnjaka, kako bi se stvorio osećaj topline, elegancije i komfora. Lep i elegantan stolnjak ulepšaće celokupni gastrononski užitak, a gostima ćeš odati utisak nekog ko vodi računa o estetici i bontonu.

 

Kako da odabereš idealan stolnjak?

Pri kupovini stolnjaka razmotri nekoliko elemenata, najpre koja je veličina stola, stil koji inače neguješ u uređenju enterijera, i prilika za koju nameravaš da upotrebiš stolnjake koje ćeš da kupiš.

 

Veličina stola

Zavisno od veličine stola, biraj manje ili veće domenzije. Uvek je pravilo da stolnjak mora da pokrije celokupnu površinu stola, a još nekih 20-ak cm da pada sa strane. To daje dodatnu notu elegancije i stila.  

 

Stil i prilika

Uvek će ti biti potrebni stolnjaci za svaki dan, ali i svečani. Za one koji nam trebaju svakodnevno, biramo one koji su jednostavni, najčešće jednobojni, mada neko preferira i efektnije dezene, boje i šare.

 

Svečani stolnjaci se biraju pažljivo, od kvalitetnih materijala i nežnih boja. Najčešće dame biraju damast stolnjake, jer su najotmeniji. I oni su najčešće puderastih ili šampanj boje.

Back to Top