Pegle za vertikalno peglanje

23 Artikala

Silazno
po strani

Vertikalna pegla na paru - peglanje bez napora

Snagom pare, bez daske i potrebnog prostora, vertikalne pegle donele su sasvim novu dimenziju peglanja, koja znači lakoću i efikasnost. Kada je potrebno da opeglaš odela, haljine, košulje, zavese i još mnogo toga, a što ti je ranije iziskivalo ozbiljan napor, sada uz ove pegle ide mnogo lakše.

Lagane i sa ručkama koje su ergonomski dizajnirane, pegle za vertikalno peglanje tako lako opeglaju odeću da više na ovu aktivnost ne gledamo kao zahtevnu i dosadnu. 

Princip rada se oslanja na veliku snagu pare koja se usmerava tako da ispravlja sve nabore na tkaninama, čak i na teško dostupnim mestima. Para duboko prodire u vlakna tkanine, istovremeno uklanjajući neprijatne mirise. I to je jedna od glavnih prednosti koje nudi vertikalna pegla na paru - sem ispravljanja nabora, ove pegle će ukloniti loše mirise i bakterije. Time će odevni komad biti osvežen i omekšan. 

Neki brendovi vertikalnih pegli nude i dodatne četke ili nastavke koji služe za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca ili npr. za ispravljanje ivica.

Ne treba da brineš da li će vertikalne pegle na paru da progore tkanine - neće. Ove se pegle drže malo iznad odeće, a nekad se i prisloni jače ka tkanini kako bi se ispeglali teži nabori.

Istraži našu ponudu i uveri se zašto su u svetu vertikalnih pegli najtražnije one koje lansira Philips i Tefal.

Back to Top