Posteljine za bračni i singl krevet

Artikli 1-36 of 125

Silazno
Strana
po strani

Posteljine za bračni i single krevet 

Mekane, udobne, prozračne - tako bi se ukratko mogle opisati posteljine koje već sada možeš poručiti sa našeg sajta. Izrađene od najkvalitetnijih materijala i dizajnirane da zadovolje sve ukuse i stilove, na tebi je da izabereš najefektnije posteljine za tvoju spavaću sobu.

S obzirom na to da je spavaća soba najitimniji i najnežniji deo svakog doma, upravo za nju želiš imati samo najkvalitetnije i najskladnije materijale i boje, baš one u kojima ćeš udobno spavati i relaksirati se. 

Spavaća soba često nas inspiriše da menjamo njen stil uređenja, pa posle nekog vremena kada poželiš promenu, uvek možeš da kreneš od izbora nove posteljine.

Posteljina za bračni krevet može biti svedenih, pastelnih ili neutralnih tonova, a takve boje doprinose laganoj i opuštenoj atmosferi spavaće sobe. Malo šarma i efektnosti uneće posteljine sa specifičnim dezenom i šarama. 

 

Posteljine različitih dimenzija

Zavisno od veličine kreveta u tvom domu, u našoj ponudi imaš posteljine različitih dimenzija. U skladu sa tvojim potrebama biraj posteljine 200 x 200, posteljine 200 x 220, posteljine 160 x 220  i posteljine 140 x 220.

Back to Top