Ugradne mašine za sudove

Artikli 1-36 of 48

Silazno
Strana
po strani

Lako do izbora najbolje ugradne mašine za pranje sudova

U domovima koji imaju kuhinje po meri namera je da se svi uređaji i aparati idealno uklope, kako bi se postigla i estetika i funkcionalnost.

U taj mozaik potrebno je uklopiti i ugradne mašine za pranje sudova, što uopšte nije stresan posao. Gleda se visina i širina sudomašine, pa ćeš najčešće imati opcije od 45 cm širine ili one standardne sudomašine od 60 cm. Visina je obično 81 cm. 

Ako je reč o mašini za pranje sudova širine 45 cm, računaj da u nju može stati do 9 kompleta posuđa, dok u ovoj širine 60 cm može stati 12 do 14  kompleta. 

Zavisno koliko insistiraš na estetici, frontalni deo sudomašine možeš prekriti panelom koji je isti kao ostatak kuhinje. Kod poluugradnih mašina nema tog dela, već se njena kontrolna tabla vidi na spoljnom delu.

Pri kupovini ugradne sudomašine obrati pažnju na raspored polica unutar nje, kojeg je energetskog razreda, kakav je učinak pranja i sušenja i kakve sve programe i funkcije poseduje. Raznovrsnost programa i funkcija biće jedan od presudnih faktora, jer će ti pružiti maksimalnu efikasnost i komfor u pranju posuđa.

Najtraženije su Gorenje, Beko, Vox i Bosch ugradne mašine za sudove, a u našoj ponudi naći ćeš i druge brendove. Uporedi šta svaki od njih nudi, i izaberi najbolje za tvoje domaćinstvo. Svakako, kod nas te čekaju odlične akcijske cene.

Back to Top