Fitnes narukvice

Filteri
Filteri:

20 Artikala

Silazno
po strani

Fitnes narukvice ili smart narukvice - naš saveznik u vežbanju

Ove narukvice su lansirane upravo da bi nam olakšale praćenje napretka u našim fizičkim aktivnostima, a sve kako bi bili zdravi i u formi. 

Bez obzira na to da li želiš da izgubiš na težini, da razviješ mišićnu snagu ili se pripremaš za sportsko takmičenje, potreban ti je određeni pametni gedžet za praćenje fizičke aktivnosti kako bi se telo dovelo do željenog cilja. Cene narukvica variraju zavisno od toga šta sve nude kroz svoje funkcije. Međutim, i oni najpovoljniji modeli će ponuditi osnovno - praćenje rada srca, potrošene kalorije i pređene kilometre. 

 

Zašto je dobro imati fitnes narukvice?

Velika popularnost koju su stekle narukvice za fitnes je to što nude neverovatne funkcije. Mogu pružiti detaljne informacije o vašoj fizičkoj kondiciji, uključujući broj potrošenih kalorija, praćenje sna, pređenu udaljenost tokom dana, trajanje odmora, brzinu otkucaja srca, praćenje nivoa stresa, a imaju i različite modove vežbanja. Kupovinom narukvice dobijaš širu sliku o svom zdravstvenom stanju.

S obzirom na to da fitnes narukvice prate vaše ciljeve i napredak ujedno te motivišu da napraviš više koraka nego dan pre ili možda da trčiš brže nego juče. Neka istraživanja su pokazala da čak i nošenje osnovnog brojača koraka može povećati nivo aktivnosti za 30%.

Mnoge fitnes narukvice imaju integrisane modele treninga, savete i realne ciljeve koje možeš postaviti sam. Na primer, ako želiš trčati 5 km, ali nisi trčao ili trčala više od 100 metara u posljednjih godinu dana, narukvica će ti postaviti pojedinačne ciljeve kako da dostigneš željeni cilj i rezultat.

Kako se desi da zaboravimo na fizičku aktivnost tokom dana, usled mnoštva obaveza, ove narukvice biće tvoj pdosetnik da tog dana tvom telu daš određenu dozu vežbanja, hodanja ili trčanja. Možeš je preko aplikacije povezati sa mobilnim telefonom i tako i na taj način pratiti sve potrebne podatke o svom zdravlju. 

 

Back to Top