Električno ćebe i električni jastuci

8 Artikala

Silazno
po strani

Zagrej stopala i ruke i kreiraj komfor uz električno ćebe ili jastuče

Hladna stopala i ruke, čak i kad su topli meseci, znaju stvoriti nervozu i nelagodu, pa se traži način kako da se što pre utople. Onda kad ne pomaže obično ćebe ili deblje čarape, rešenje upravo može biti električno ćebe ili električno jastuče, jer oni imaju poseban mehanizam kako da utople noge i ruke.

Napravljeni su od gustih i udobnih materijala, najčešće pamuk ili poliester, uz dodatak električnih žica koje se nalaze unutar tkanine. Priključenjem na struju proizvodi se toplota koja je ravnomerno raspoređena kroz celo ćebe. Navlaka od flisa je izuzetno prijatna za telo, a obično se dobije i zaštita za mašinsko pranje.

Električna ćebad posebno su od pomoći osobama koje imaju reumatske bolove ili imaju tegobe usled artritisa. Pomažu kod opuštanja mišića, deluju terapeutski i umirujuće na nerve i zglobove, i ujedno poboljšavaju cirkulaciju. Generalno, mogu se koristiti i onda kada nam je potrebno samo ugrejati stopala i ruke nakon boravka na otvorenom tokom zimskih dana i mogućih promrzlina.

Kod električnih jastuka i ćebadi kontrola temperature se vrši putem termostata, pa će se grejanje automatski zaustaviti onda kada se dostigne željena temperatura. Ono što daje sigurnost kod korišćenja jeste što postoji zaštita od pregrevanja.

Ovi proizvodi se ne smeju koristiti u vlažnom okruženju.

Back to Top