Prenosivi krevetac za bebe

30 Artikala

Silazno
po strani

Prenosivi krevetići - rešenje koje ti je bilo potrebno

Verovatno je bilo više situacija kada ste pomislili koliko bi dobro bilo imati prenosivi krevetac za bebe, i to najčešće tokom putovanja, kad ste u vikendici, poseti prijateljima ili kad dete boravi kod baka i deka. U takvim situacijama vrlo je praktično poneti prenosivi krevetac, i to je upravo i njegova najveća prednost - mobilnost, praktičnost, i posebno lakoća sklapanja i rasklapanja.

Pošto su izrađeni od laganih metalnih materijala lako je manevrisati sa njima i postaviti ih tamo gde imaš prostora. Dodatno su popularni jer kasnije mogu poslužiti i kao ogradica za igranje.

Imati mobilni krevetac posebno je korisno porodicama koje često putuju. Sa mobilnim krevecom više nema brige - dete može imati miran i udoban san onda kada je van svog doma i naviknutog komfora.

Obično se prenosivi kreveci koriste za period od rođenja do 3. godine. Predviđeni su za kilažu do 15 kg. Mogu biti u jednom nivou, a u našoj ponudi ćeš naći i krevece sa dva nivoa, pa možeš da podešavaš visinu na kojoj će dete spavati. Slobodni donji deo često može da služi za odlaganje opreme i igračaka.

Bez obzira da li tražiš krevetac za bebu od tek nekoliko meseci, ili za nešto stariji uzrast, na ePlaneti te čeka bogat izbor. Već na prvi pogled videćeš da možeš da biraš različite boje, dizajn i animacije, a onda sledi i razmatranje šta sve određeni brendovi nude. Ne treba da brineš, izbor će biri brz i lak, jer su cene više nego odlične.

U ponudi su brendovi Lorelli, BBO, Kinderkraft

Šta je potrebno imati u vidu kod kupovine prenosivog kreveca?

Pre odluke o kupovini mobilnog ili prenosivog kreveca razmisli o sledećim faktorima:

  • Prenosivost: Oni jesu mobilni, lagani i praktični, ali i dalje nisu tako malih dimenzija kada su spakovani. Zato se odluči za onaj model čije dimenzije savršeno odgovaraju načinu transporta, prtljažniku automobila i učestalosti putovanja. Obično imaju i torbu za prenošenje, što olakšava nošenje.
  • Težina: Obično teže od oko 7 kg do onih težih od oko 12 kg. Težina utiče na činjenicu da li ćeš ga često prenositi ili će krevetac biti na određenoj lokaciji duže vremena. Ako ćeš ga često nositi i prebacivati iz stana u automobil, onda je svakako rešenje onaj manje kilaže
  • Montaža: Laki su za sklapanje i montiranje. U svakom slučaju, potrebno je da pratiš korake iz uputstva, pgotovo kod onih modela koji imaju dodatke
  • Dušek: Mnogi se pitaju kakvi su dušeci kod prenosivih krevetića. Ne moraš da brineš, reč je o primetnoj udobnosti i zaštiti deteta prilikom spavanja i nije ni potrebno kupovati dodatne dušeke. Čvrstoća dušeka je ovde dovoljna da detetu bude obezbeđen komfor
  • Nivoi i dodaci: Srešćeš modele prenosivih krevetića koji dolaze u dva nivoa, a to znači podešavanje visine unutar krevetića. Zatim, skuplji modeli krevetića imaju dodatke kao što su podloga za presvlačenje, polica za pelene, vrteške na ogradici, kao i dodatni džepići sa strane za odlaganje potrebnih stvarčica

Koliko koštaju prenosivi kreveci?

Sa uvek dobrim popustima koje možeš očekivati na ePlaneti, prenosivi krevetac može koštati, zavisno od brenda, od oko 7.500 dinara do onih modela sa cenom od 16.000 i više. 

Back to Top