Frižideri sa jednim vratima

20 Artikala

Silazno
po strani

Frižideri sa jednim vratima 

Često ćeš čuti kako su frižideri sa jednim vratima popularan izbor među kupcima. Jednostavni su za upotrebu, i nude pregršt dobrih funkcija kako bi odgovorili na potrebe savremenog čoveka.

Frižideri sa jednim vratima mogu doći sa ili bez komore za zamrzavanje, a i ovaj tip frižider, kao i ostali, se bira u zavisnosti od dimenzija, zapremine, i svih ostalih dodatnih funkcija i programa koji nude. Što ima bolje performanse, utoliko je to investicija koja se isplati na duže staze.

Standardne dimenzije ovih frižidera su 60-65 cm širine i 180-185 visine. Prilikom kupovine gleda se koliko ima polica, posuda u vratima, da li ima posude za voće i povrće… Napredni modeli nude regulaciju vlažnosti vazduha, kako se namirnice ne bi isušivale, kao i joniziranje koje će ukloniti bakterije i loše mirise. Hrana će tako uvek biti sveža.

Svakako, zapremina će biti među ključnim parametrima pri kupovini, pa izbor zavisi i od brojnosti članova domaćinstva. 

Bilo di dobro birati one sa NoFrost ili NeoFrost tehnologijom, koja onemogućava da se stvara led na unutrašnjim zidovima frižidera. Osim toga, preporuka je i kupiti onaj sa što boljim energetskim razredom, jer ćeš uštedeti na potrošnji struje.

Iznenadićeš se koliko korisne funkcije nude određeni modeli, zato se prepusti našoj ponudi i izaberi ono najbolje!

 

Back to Top