Načini plaćanja


Pouzećem

Prilikom isporuke, robu je moguće platiti kuriru isključivo gotovinom.


Platna kartica

Kartice koje su prihvaćene u našoj online prodavnici su Visa, MasterCard, Maestro i Dina.

Plaćanje na 12 mesečnih rata, trenutno je moguće isključivo karticama Banca Intesa. Prilikom unosa potrebnih podataka sa kartice, na stranici ChipCard-a, potrebno je izabrati željeni broj rata.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Planeta Sport d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Izjava o konverziji: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu, po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene, navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.


NOVO - Plaćanje putem Administrativne zabrane

U svim našim prodajnim objektima, od 01.09.2023. možeš poručiti bilo koji od preko 70.000 artikala sa ePlaneta sajta i platiti putem administrativne zabrane ili poslednjeg penzionog čeka, na čak 12 mesečnih rata!

Pronađi željeni artikal na sajtu, svrati do naše najbliže prodavnice i iskoristi ovu izuzetnu pogodnost. Pogledaj lokacije ePlanetaPlaneta Sport prodavnica.

Detaljne informacije vezano za kupovinu putem administrativne zabrane možeš dobiti pozivom call centra na 011 6355 550.

Obrazac administrativne zabrane za sve poslovne partnere preuzmite ovde.

Obrazac administrativne zabrane za Ministarstvo odbrane i Vojsku Srbije preuzmite ovde.

Back to Top