Načini plaćanja

Nudimo nekoliko načina plaćanja, u zavisnosti da li poručuješ putem sajta ili kupovinu obavljaš u nekom od naših prodajnih objekata. Možeš iskoristiti različite pogodnosti, a posebno izdvajamo plaćanje do čak 18 mesečnih rata.

 

Administrativnom zabranom i čekovima

Administrativnom zabranom
Samo u prodajnim objektima

U svim ePlaneta i Planeta Sport prodajnim objektima, možeš poručiti bilo koji od preko 100.000 artikala sa ePlaneta sajta i platiti putem administrativne zabrane ili čekovima građana do 18 mesečnih rata! Pronađi željeni artikal na sajtu, svrati do naše najbliže prodavnice i iskoristi ovu izuzetnu pogodnost.

Koraci u postupku kupovine

Ako se odlučiš za kupovinu Administrativnom zabranom, ovo su koraci koji te očekuju.

pronadji zeljeni artikal

1.Pronađi na ePlaneta sajtu artikle koje želiš da kupiš;

strelica-koraci
pronadji zeljeni artikal

2.Preuzmi i popuni obrazac koji ti je potreban za realizaciju kupovine i overi ga kod ovlašćene osobe u tvojoj kompaniji;

strelica-koraci
pronadji zeljeni artikal

3.Svrati sa obrascem i ličnom kartom do neke od naših prodavnica da podneseš zahtev za kupovinu;

strelica-koraci
pronadji zeljeni artikal

4.Nakon provere dostupnosti artikala, obavestićemo te putem SMS-a i email-a da dođeš još jednom u istu radnju i završiš kupovinu;

strelica-koraci
pronadji zeljeni artikal

5.Artikal stiže na željenu adresu u dogovorenom roku. Dostava bele tehnike podrazumeva unošenje u stambeni prostor.

Preuzmi obrazac

U zavisnosti od vrste pravnog lica preuzmi pripadajući formular. Korisnicima penzije nije potreban AZ obrazac, već samo poslednji penzioni ček.

Prilikom plaćanja administrativnom zabranom, na ukupan iznos cene kupljene robe, dodaje se i naknada za uslugu obrade dokumentacije (više). Detaljne informacije vezano za kupovinu putem administrativne zabrane možeš dobiti pozivom call centra na 011 6355 550.

Pouzećem

Gotovinom
Za fizička i pravna lica

Ako se odlučiš za plaćanje pouzećem, na raspolaganju ti je plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja, kao i platnom karticom, u slučaju da kurir poseduje terminal za naplatu prilikom dostave. Platnom karticom je moguće platiti i prilikom preuzimanja porudžbine iz paketomata i paket shopova.

Platnom karticom online

Platnom karticom online
Za fizička i pravna lica

Kartice koje su prihvaćene u našoj online prodavnici su Visa, MasterCard, Maestro i Dina. Ovaj nacin placanja je dostupan i za sva pravna lica.

Plaćanje na 12 mesečnih rata, trenutno je moguće isključivo karticama Banca Intesa. Prilikom unosa potrebnih podataka sa kartice, na stranici ChipCard-a, potrebno je izabrati željeni broj rata.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Planeta Sport d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Izjava o konverziji: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena vaša platna kartica biće izražen u vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu, po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene, navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Predračunom

Predračunom
Samo za pravna lica

Za sva pravna lica nudimo mogućnost plaćanja putem predračuna. Potrebno je odabrati opciju „Poručujem kao pravno lice“ i uneti obavezne podatke. Nakon uspešno kreirane porudžbine i provere dostupnosti artikala, na mail će biti dostavljen predračun sa rokom važenja od 5 dana. Po evidentiranju uplate, porudžbina se šalje na željenu adresu.

Back to Top