Slušalice za kompjuter

Artikli 1-36 od 105

Silazno
Strana
po strani

Slušalice za kompjuter preko ušiju (over-ear)  - Ne propusti dobar zvuk

Nisu samo gejmeri oni koji žele vrhunske slušalice. Sve ih više viđamo na ulicama, u gradskom prevozu, na aerodromima ili u vozovima, jer dobar zvuk nije nešto što se zanameruje tek tako. Oni koji vole muziku i žele uživati u svakoj noti dok pešače, trče ili odmaraju u obližnjem kafiću, pažljivo biraju novi par slušalica. 

Često su izbor upravo over-ear slušalice, koje pružaju visokokvalitetno iskustvo slušanja u poređenju sa drugim tipovima slušalica. Potpuno pokrivaju uši, stvarajući zaptivku koja pomaže da se blokira spoljašnja buka i omogućava puniji, prirodniji zvuk.

Ovakav dizajn takođe osigurava veću udobnost ako se slušalice duže koriste, čineći ih dobrim izborom za maratonske gejmerske sesije ili duže periode slušanja muzike ili podkasta.

Slušalice “preko ušiju” reprodukuju tačan zvuk kroz čitav frekventni spektar, od sub-basa do visokih tonova. One koriste velike, obično dinamičke drajvere, koji mogu pomeriti mnogo vazduha.

Šta imaju over-ear slušalice i zašto su popularne?

  • Izolacija i otkazivanje buke: Over-ear slušalice često dolaze sa naprednom izolacijom buke ili aktivnim otkazivanjem buke (ANC) tehnologijom. Izolacija buke se oslanja na dizajn slušalica da blokira ambijentalnu buku, dok ANC koristi ugrađene mikrofone i zvučne procesore da otkaže neželjene zvuke.
  • Kvalitet zvuka: Očekuj širok frekvencijski opseg i uravnotežen zvučni profil sa dubokim basom, jasnim srednjim tonovima i oštrim visokim tonovima. Modeli višeg kvaliteta mogu ponuditi prilagodljive zvučne postavke ili čak softver za fino podešavanje audio preferencija.
  • Komfor: Podstavljeni jastuci za uši i podesiv okviri za glavu pružaju udobno pristajanje. Materijali kao što su memorijska pena i prozračne tkanine poboljšavaju udobnost.
  • Mikrofon i povezivanje: Mnoge preko-ušne slušalice dizajnirane za gejmere uključuju visokokvalitetne ugrađene mikrofone za jasnu komunikaciju. Često podržavaju i žičane i bežične veze, pri čemu je bluetooth uobičajena karakteristika za bežične modele.
  • Trajanje baterije: Kod bežičnih preko-ušnih slušalica, trajanje baterije je kritičan faktor. Traži modele koji nude najmanje 20 sati reprodukcije kako se ne bi tokom dugih perioda slušanja posezalo za čestim punjenjem.

Super onlajn cene slušalica za kompjuter na ePlaneti

Istraži našu ponudu i već danas pronađi par slušalica s kojima ćeš doživeti novo iskustvo slušanja muzike. Na ePlaneti ćeš naći i slušalice sa mikrofonom, ukoliko baš takve želiš ovog puta.

 

Back to Top