Rančevi za školu

Artikli 1-36 of 165

Silazno
po strani

Školski rančevi - Izaberi omiljeni ranac za dečaka ili devojčicu bilo kog uzrasta

Rančevi za školu su najvažniji aksesoar koji se bira pred početak školske godine. Za našu decu želimo udobnost, praktičnost i skladan dizajn koji neće opteretiti njihova leđa.

Nismo ništa prepustili slučaju, tako da te na ePlaneti očekuju vrlo bogat izbor rančeva za školu, kako za devojčice, tako i za dečake. Tu su jednobojni, šareni, sa najpopularnijim motivima i junacima, kao i različitih oblika i veličina, zato ne sumnjamo da neće odabrati onaj idealni.

Šta je važno kod kupovine rančeva za školu?

Prilikom razgledanja ponude školskih rančeva deca će odmah primetiti upečateljive i šarene motive. Dečaci biraju omiljene junake iz crtaća ili sporta, dok se devojčice odlučuju za heroine, kao i za šareni ili cvetni dizajn. Nakon što im udovoljiš u toj želji, vrlo je važno da sagledaš kakve sve karakteristike poseduju rančevi, kako bi deca bila sigurna i kako bi im se obezbedio maksimalan komfor.

Što više korisnih pregrada ima ranac, utoliko je praktičniji i funkcionalniji za svakodnevno nošenje. U takve rančeve deca mogu da smeste sveske, knjige i sav drugi pribor, plus užinu i ostale njima bitne stvarčice. Spoljne mrežaste pregrade za bočice su uvek poželjne. Anatomska konstrukcija ranca je vrlo važna, jer služi da se teret rasporedi i deci olakša put od i do škole.

Takođe, važna je i širina naramenica, jer to posebno utiče na komfor prilikom nošenja. Mekane i dovoljno široke naramenice pružiće udobonost, ublažiće teret, a podesivi kaiševi su tu da se ranac prilagodi svim uzrastima. Kod određenih modela rančeva kaiševi se mogu pričvrstitit i na grudima.

Važno je i to da rančevi budu od čvrstih i nepromočivih materijala kako knjige i sveske ne bi pokisle u momentima kada pada kiša.

Rančevi sa točkićima

Ukoliko je fokus na rančevima sa točkićima, i njih ćeš naći u našoj ponudi. Oni su posebno popularni, jer deci ne stvaraju teret na leđima, već ih lagano vuku pored sebe.

Back to Top