Xiaomi pametni satovi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 44

Silazno
Strana
po strani

Xiaomi smart watch - budi u formi uz vrhunsku tehnologiju na tvojoj ruci

Kineski brend Xiaomi je poslednjih godina usavršio performanse i funkcije svojih pametnih satova, pa su postali neodoljivi i vrlo korisni za sva doba i uzraste. To su satovi koji nude pregršt funckija vrlo korisnih u našim svakodnevnim aktivnostima, pa dok trčiš, voziš bicikl ili planinariš dobijaš sve važne informacije o tvom zdravlju. Njihova estetika i dizajn čine ih dodatno atraktivnim. Kako bi bili uklopljivi u tvoj stajling, uvek lako možeš menjati narukvice i birati omiljenu boju.

Koji Xiaomi pametni sat kupiti?

Xiaomi pametni satovi podržavaju Android operativne sitsteme ili Apple iOS, povezuju se sa telefonima preko Bluetooth-a, a pružaju ti funkcije poput praćenja sna, praćenje rada srca, a neverovatno su privlačni jer imaju više desetina režima vežbanja uz koje efikasno pratiš svoj napredak. Svi Xiaomi satovi su i vodootporni.

Ako se odlučiš za Xiaomi Redmi Watch 2 lite dobijaš sledeće funkcije: prati nivo stresa, prati rad srca u toku 24h pomoću senzora, a tu je i trening disanja i vremenska prognoza. Ovaj model ima i akcelerometar, kompas, žiroskop, GPS navigaciju…Sve su ovo razlozi da ga već za koji dan ponosno prošetaš na ruci.

Možda neko na listi želja ima i Xiaomi MiWatch,  a njegove prednosti su što ima čak 117 režima vežbanja. Njegova batererija traje čak 16 dana uz stanardni režim upotrebe. I ovaj model ima monitor za praćenje pulsa, sa ugrađenim senzorom oksigenacije krvi, a prati i tvoje spavanje, sagorevanje kalorija, vazdušni pritisak. Ima i kompas, alarm, vremensku prognozu, kontrolu muzike…

Xiaomi Redmi Mi Smart Band takođe je vrlo interesantan, jer ima funkciju kojom upoređuje trenutni i zadati tempo vežbanja, a ima više od 100 režima vežbanja. memoriju od 128 MB i daje osnove parametre o zdravlju. Poseduje i 3-osni akcelerometar i 3-osni žiroskopski senzori, kao i 5ATM nivo vodootpornosti.

Back to Top