Mini pekare

14 Artikala

Silazno
po strani

Mini pekara - uvek spremna za omiljena peciva i hleb

Ko još ne voli da mu jutro počne sa sveže ispečenim hlebom ili bar onim kog smo pripremili noć pre, jedva čekajući da sa njim započnemo novi dan? Miris domaćeg hleba nema cenu, a upravo ti mini pekare nude savršenu lakoću spremanja hlebova i peciva. Tako, svako jutro, kao i povratak sa posla, može biti u znaku zdravih i kvalitetnih ukusa.

 

Kako rade mini pekare?

Svaka mini pekara ima određen broj programa, obično između 10 i 20, koje ti nude mogućnost pravljenja različitih vrsta hlebova i peciva. Tako, kad pomešaš potrebne sastojke i ubaciš ih u predviđenu posudu, možeš da dobiješ klasični beli hleb, integralni, ražani, hleb bez glutena, bagete, ćabate, pogače, grisine, male slatke hlebove, testenine, čak i kolače i džemove. Da, dobro smo napisali - u mini pekarama možeš da praviš i domaći džem. Nek tvoja mašta bude jedina granica.

Neodoljivost mini pekara je i to što možeš podešavati nivo zapečenosti korice, pa zavisno od navika u tvom domaćinstvu, biraš i dobijaš baš onakvu koricu kakvu želiš.

Jedna od najvećih prednosti mini pekare je i mogućnost odloženog starta i do 15h. Možeš programirati željeno vreme i uživati u mirisu hleba i peciva baš onda kada poželiš da je sveže i tek spremljeno. Većina mini pekara ima i opciju održavanja toplote, obično do sat vremena.

 

Kućna pekara - uređaj za sva vremena i stilove

Kompaktne i savremenog dizajna, mini pekare uklopiće se u najrazličitije kuhinjske stilove, kako one sa rustičnim enterijerom, tako i u kuhinje koje odišu krakterišu najsavremeniji stilovi uređenja. Ne zauzimaju puno prostora, jednostavne su za korišćenje, i dodatno će te motivisati da istražuješ kulirarske recepte i praviš hlebove i peciva koje su do tada kupovane samo u pekarama.

Jednom kada je kupiš, mini pekara je idealan partner u kuhinji.

Istraži našu ponudu među brendovima kao što su Gorenje, TEFAL, VOX i ostali i poruči najbolje za tvoje potrebe i nove ukuse kojima se toliko raduješ.

Back to Top