Kolica za bebe 2u1 i 3u1

31 Artikala

Silazno
po strani

Putni sistem duo i trio ili šta sve imaju kolica za bebe 2u1 i 3u1

Kupovina potrebne opreme za bebu i svih ostalih detalja posebna je radost za svakog budućeg roditelja. Surfuje se internetom, pretražuje ponuda i bira se ono što je najkomfornije i najbolje za novorođenče.

Najpre se velika pažnja posvećuje izboru kolica, jer će ona biti potrebna svih 365 dana u godini, i tako bar tri godine. Kolica za bebe moraju biti bezbedna, komforna i naravno, lagana za upravljanje. Što se njima lakše upravlja, utoliko će svaka vožnja biti uživanje, i za roditelje i za bebu.

Prvi izbor se već pravi kod toga da li ste za opciju kolica za bebe 2u1 ili 3u1. Često ćeš čuti da se ove kategorije zovu još i putni sistemi duo i trio. 

Ukoliko te zanimaju kolica za bebe 2u1 u našoj ponudi ćeš naći modele i brendove koji u tom kompletu nude korpu ili nosiljku za novorođenče, koja se postavlja na ram kolica i koristi otprilike do 6. meseca, i sportsko sedište, koje se koristi sve do 3. godine.

Radi se o kolicima koja su predviđena za tek rođenu bebu pa sve do maksimalne bebine težine od 15 kg, kod nekih modela može i veća kilaža. Nakon faze u kojoj se koristi samo korpa ona se transformiše u sportsko sedište, sa najčešće dve pozicije naslona - polusedeći i sedeći, dok određeni modeli imaju i više pozicija. U kompletu se obično dobija i zimska navlaka za nogice, mreža za komarce, dodaci za flašice i ostalo. Naslon za noge obično se podešava u horizontalnom ili spuštenom položaju.

Poželjno je da sedište bude reverzibilno, odnosno da se može okretati kako bi beba imala pogled i ka majci. Rotirajući točkovi obezbediće lakše manevrisanje prilikom vožnje. Tenda ili krov se može podešavati u nekoliko nivoa, kao i visina ručki, u cilju komfornije vožnje. Kod skupljih modela kolica za bebe tende čak imaju i zaštitni UV faktor 50+.

Kako bi beba bila sigurna i bezbedna tu su sigurnosni mekani kaiševi u pet tačaka, koji neće biti opterećenje za dete.

Svi modeli kolica iz naše ponude imaju dovoljno duboke i široke šoping korpe za odlaganje, u kojoj možeš da smestiš sve potrebne svakodnevne sitnice. 

Kolica za bebe 3u1 podrazumevaju da uz sve ovo gore navedeno dobijaš još i auto-sedište, ili popularno nazvano jaje. Ta auto-sedišta su predviđena već od prvog meseca pa do težine od oko 13 kg.

Navlake na svim delovima u kompletu se lako skidaju i peru u mašini na 30 stepeni.

Back to Top