Adidas muške patike

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 od 202

Silazno
po strani

Adidas uvek ima baš ono što ti treba

Mnogo patika dođe i prođe kroz tvoj cipelarnik, ali se adidaske uvek pamte. I nije to slučajno, jer adidas izaziva posebnu emociju zbog velikog truda uloženog u dizajn, funkcionalnost i estetiku. Sve to, oslonjeno na nenadmašni komfor, je razlog zašto muškarci posebno vole izrabrati adidas patike, kako za sport, tako i za ležerne prilike. Čuvene tri linije već na prvi pogled odaju tvoju naklonost i ljubav ka ovom sportskom brendu.

Zašto se kaže da su koraci u adidas patikama laki kao oblaci? Upravo zbog tehnologije implementirane u međuđonovima koji doprinose efektnom povratu energije. Mekani jastučići daju udobnosti i stabilnost peti, pa možeš da trčiš maratone ili gaziš strmim gradskim ulicama a da i ne obratiš pažnju na to u kojim si patikama. Takvu lakoću može kreirati samo adidas!

Kad poželiš klasične muške patike ovog brenda, na ePlaneti te čeka serija adidas Vs pace 2.0 (inspirisane skejterskim stilom iz ‘80-ih godina), breaknet ili adidas grand court. Kao opozit klasici i jednostavnosti, ponosno stoje favoriti modernog doba: adidas haiwee,  ozweego i još mnogo drugih, koji se ističu dinamičnim i naizgled grubljim detaljima.

Naravno, adidas uvek ima svoje bestselere kada je reč o patikama za trčanje, zato se prepusti ponudi i izaberi novi model za sledeću rutu trčanja.

Opremi se adidasom preko ePlanete - najbolje cene onlajn kupovine

adidas muške patike koje se nalaze u ponudi ePlanete biće tvoj odličan adut za trčanje, hajking, teretanu, ali i bilo koju neformalnu priliku. Tokom zime muškarci vole nositi duboke patike, pa i za to adidas ima rešenje. Poseban je komfor kada se takve patike kombinuju uz adidas jakne, dukseve i trenerke. Naravno, ne zaboravi da poručiš i Adidas muške čarape.

Back to Top