Samsung usisivači - štapni, sa posudom ili kesom za prašinu

Filteri
Filteri:

22 Artikala

Silazno
po strani

Samsung usisivači - blistav dom uz malo napora

Kompaktan i sofisticiran dizajn Sasmung usisivača, oslonjen na vrhunsku tehnologiju i lakoću upravljanja, rezultuje velikom popularnošću ovog brenda među kupcima. Samsung je razvio niz korisnih funkcija kako bi njihovi usisivači postali prvi izbor kada je reč o kupovini ovih malih kućnih parata.

Bilo da si ljubitelj usisivača sa kesom, posudom ili ti je ipak fokus na štapnim modelima, u našoj ponudi ćeš naći baš ono što ti treba, a i povoljne cene biće dodatan motiv za kupovinu.

Samsung je ponosan što je razvio seriju usisivača baš za domove u kojima borave kućni ljubimci. Oni imaju Anti-tangle turbinu koja će sprečiti zapušenja od dlaka i prašine. Posuda za skupljanje prašina, čija je zapremina do 2 litra, se lako skida, jednim pritiskom na dugme. Osim toga, postoje i filteri koji sprečavaju da udišeš čestice prašine i alergena, pa one ostaju zarobljene u filterima.

Gumeni točkovi sprečavaju oštećenje podova, a ergonomski dizajnirane ručke olakašavju ceo proces usisavanja. Takođe, crevo Samsung usisivača može da napravi pun krug, pa je kretanje vrlo fleksibilno.

Naravno, kupovinom Samsung usisivača dobijaš i dodatke za usisivanje teško dostupnih mesta, ćoškova i nameštaja. 

Samsung robot usisivači

I u ovom segmentu Samsung ima jake adute s kojim izlazi na globalno tržište. Autonomija koju daju robot usisivači idealna je za organizaciju svakodnevnih aktivnosti, jer dok on usisava ti možeš da obavljaš druge kućne aktivnosti.

S obzirom na to da imaju jake baterije, između dva punjenja robot usisivač može da radi i do 150 minuta. Kako imaju tanak dizajn, može da se zavuče ispod nameštaja i usisa teško dostupna mesta. U njih su specijalno ugrađeni senzori radi kontrole kretanja usisivača. Pomoću senzora biće usporeno kretanje kako ne bi došlo do udara sa nameštajem ili pada sa stepenika.

Svakako da robot usisivačem možeš da upravljaš preko mobilne aplikacije, sa daljine, pa kad uđeš u dom da te sačekaju čisti podovi. Možeš da podešavaš više načina usisavanja i definišeš usisnu snagu. Po završetku, posudu sa prašinom lako otklanjaš i pereš. 

Back to Top