Akumulatorski trimeri - trimeri na baterije

14 Artikala

Silazno
po strani

Upotreba i primena AKU trimera za travu

Akumulatorski trimeri za travu su postali nezamenljiv alat u modernom održavanju vrtova i zelenih površina, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i sposobnosti da odgovore na različite potrebe korisnika. Ovi uređaji su dizajnirani da pružaju slobodu kretanja bez ograničenja koja nameće električni kabl, čineći ih idealnim za upotrebu u širokom spektru lokacija.

Evo gde se najčešće koriste AKU trimeri:

 • Privatni vrtovi i dvorišta: AKU trimeri su izuzetno popularni među vlasnicima kuća zbog njihove praktičnosti i efikasnosti u održavanju urednih ivica travnjaka, oblikovanju oko stabala, cvetnih leja i staza. Oni omogućavaju brzo i lako uređivanje bez potrebe za produžnim kablovima.
 • Urbane zelene površine: Za održavanje parkova i javnih vrtova, gde pristup električnoj energiji može biti ograničen, AKU trimeri su idealno rešenje. Njihova mobilnost omogućava održavanje velikih površina bez prekida.
 • Teško dostupne lokacije: Za rad na terenima koji su teško dostupni ili udaljeni, kao što su obale reka, brda i druga nepristupačna područja, AKU trimeri su neophodni zbog svoje portabilnosti i nezavisnosti od električne mreže.
 • Komercijalne nekretnine: Održavanje pejzaža oko poslovnih zgrada, hotela i tržnih centara često zahteva uređaje koji mogu brzo i efikasno obaviti posao. AKU trimeri su izbor mnogih profesionalaca zbog njihove efikasnosti i sposobnosti da održe visok standard uređenosti bez buke i smetnji.
 • Sportski i rekreacioni objekti: Tereni za golf, fudbalski tereni i drugi sportski objekti zahtevaju precizno i redovno održavanje. AKU trimeri omogućavaju održavanje ivica i teško dostupnih mesta bez rizika od oštećenja skupocenih površina.

Aku trimeri za travu su posebno korisni tokom prolećnih i letnjih meseci kada je rast trave najintenzivniji i kada je potrebno često održavanje. Oni omogućavaju korisnicima da brzo reaguju na potrebu za uređenjem, bez obzira na vreme dana, zahvaljujući njihovoj tihoj operaciji koja neće smetati komšijama ni u ranim jutarnjim ni kasnim večernjim satima.

Prilikom kupovine Aku trimera obrati pažnju da li dolaze sa baterijom i punjačem ili ne.

Dodaci za aku trimere:

 • Nastavci za sečenje: Većina AKU trimeraza travu dolazi s jednim ili više nastavaka za sečenje, uključujući strune za trimovanje i plastične ili metalne noževe. Strune su idealne za fino trimovanje trave i ivica, dok su noževi korisni za gusto rastinje i korov.
 • Glave sa strunom koje se samostalno namotavaju: Neki modeli imaju glave sa strunom koje omogućavaju lako namotavanje strune bez potrebe za rastavljanjem glave trimer.
 • Nastavci za ivičenje: Posebni nastavci za ivičenje omogućavaju korisnicima da precizno definiraju ivice travnjaka duž staza, prilaza i cvetnih leja, pružajući uredan i profesionalan izgled.
 • Nastavci za živu ogradu: Neki AKU trimeri mogu se opremiti nastavcima za šišanje živice, pretvarajući trimer u višenamenski alat za obrezivanje živica i grmlja.
 • Produžeci za dosezanje: Za rad na teško dostupnim mestima, kao što su visoke grane ili duboki jarkovi, dostupni su produžeci koji povećavaju domet trimer.
 • Zaštitne maske i naočare: Sigurnost je važna, pa mnogi proizvođači uključuju zaštitne maske ili naočare koje štite oči od letenja trave i drugog otpada.
 • Pojasevi za nošenje: Za smanjenje umora i bolju raspodelu težine, posebno pri dužem korišćenju, trimeri mogu dolaziti s pojasevima ili oprtačima koji se mogu prilagoditi korisniku.

Aku trimeri - akcijske cene na ePlaneti

Naša ponuda aku trimera zasigurno će odgovarati tvojim potrebama, a na tebi je da izabereš neki od modela proverenih svetskih brendova, kao što su Einhell, Farm, Makita i ostali.

Ako tražiš još korisnih mašina za održavanje bašti, vrtova, travnjaka ili parkova pogledaj i ponudu usisivača lišća, kao i trimera za živu ogradu.

Back to Top