Pametni (smart) satovi za decu - Satić smartić

Filteri
Filteri:

24 Artikala

Silazno
po strani

Pametni (smart) satovi za decu - budi u korak sa svetom najmlađih

Satić smartić - tako se popularno zove pametni sat za decu. Nakon što smo uvideli kolike su prednosti smart satova za odrasle, i koliko su nam od koristi kada želimo ispratiti zdravlje i fizičku aktivnost, dečiji smart satovi imaju i te kako prednosti za najmlađe. Imajući u vidu izazove sa kojim se suočavaju roditelji u pogledu podizanja dece u digitalnoj eri, oni traže način kako da na najbolji način isprate njihove aktivnosti, i ujedno ih zaštite.

Zašto bi deca trebalo da imaju pametni sat

Nekoliko je razloga zašto je dobro da deca nose smart sat, najpre iz ugla njihove sigurnosti i potrebe da roditelji uvek znaju gde se i kuda kreću.

GPS satovi su lakši za korišćenje

U poređenju sa pametnim telefonima, pametni satovi su značajno lakši za korišćenje od telefona. Iako nude izbor korisnih i zabavnih funkcija, nisu tako sveobuhvatni kao pametni telefoni. Zato nećeš rizikovati da dete provodi puno vremena na ekranu! Manji ekrani pametnog sata takođe pomažu u smanjenju mogućnosti komplikovanog korisničkog interfejsa. Dakle, oni su zabavni, ali i super laki gadget za vaše dete.

Pametni satovi za decu rade skoro kao pametni telefoni

Većina satova za praćenje dece radi kao pametni telefoni, omogućavajući detetu da obavlja pozive. Možete naći pametne satove koji su izgrađeni baš kao pametni telefoni. Na primer, 4G GPS android sat će imati ugrađeni slot za micro-SIM karticu.

Ovi smart satovi će takođe dolaziti sa ugrađenim mikro zvučnicima (ili sa slušalicama) i mikrofonima tako da možete imati dvosmernu komunikaciju. Alternativno, ako GPS sat nema ugrađen slot za SIM karticu, možete ga povezati sa slušalicama i delimično se oslanjati na telefonsku mrežu vašeg pametnog telefona.

Praćenje dece

Pametni telefon vam omogućava da pratite trenutnu lokaciju vašeg deteta. Ali GPS sat za praćenje je realističnija opcija. Konačno, pošto ga nose na ruci, mogu ga skoro svuda nositi sa sobom, bilo da se igraju ispred zgrade, na školskom izletu ili u školi.

Za razliku od pametnog telefona, lako možeš kontrolisati ko može zvati ili slati poruke tvom detetu i obrnuto, kako biste osigurali njihovu sigurnost. Čak možete ograničiti njihov pristup internetu.

Smanjuju vreme provedeno pred ekranom

Najvažnije je da zamena smartfona tvog deteta GPS satom značajno smanjuje vreme provedeno pred ekranom. Gotovo je nemoguće oduzeti telefon od deteta jer su im i te kako zanimljivi. Ali, sa minijaturnim ekranom pametnog sata, nema puno toga što mogu raditi.

Modni i zabavni dodatak

Osim što će biti funkcionalni, dečiji pametni satovi su ujedno i modni dodatak, jer svojim bojama i šarenim dizajnom odlično se uklapaju u sve njihove stilove

Back to Top