Barbie lutke

30 Artikala

Silazno
po strani

Barbike - simbol bezbrižnog odrastanja

Teško je zamisliti odrastanje jedne devojčice a da ga nije obeležilo druženje i nezaboravne avanture sa omiljenom barbikom. Barbi lutke i njihova garderoba se posebno pamte, jer je to jedna od prvih igračaka koja devojčice veže za detinjstvo.

Veliko bogatsvo likova u kojima se pojavljuje barbie lutke, kao košarkašice, modna ikone frizerke, bebi siterke, pružaju devojčicama pregršt ideja za igranje i zabavu, čime razvijaju maštu i kreativnost.

Barbi lutke - nežna igra puna maštanja

U setovima, zavisno od tematike, sa lutkom stižu i dodaci, poput odeće i obuće, nakita, torbica, šminke, sportskih aksesoara, kuhinjskih elemanata, svemirkse opreme, što daje priliku deci da kreiraju jedinstveni svet, uživljavajući se u uloge i naraciju. Barbi lutke reprezentuju određene profesije, kulture i stilove, podstičući devojčice da se zamisle u toj ulozi. Sve to doprinosi maštovitosti igre i kreiranju zanimljivih scenarija.

Zajedno sa babrikama devojčice kreiraju maštoviti svet u kom ne postoje granice kreativnosti. Barbike su i povod za okupljanja sa drugaricama, komentarisanja šta svaka od njih poseduje u barbi setu, kako mogu da razmene ideje i igre i 

Pogodne su za decu stariju od 3 godine, bezbedne su za igru, jer su napravljene od netoksičnih materijala. Kako se sve više vodi računa o zaštiti životne sredine, barbike se izrađuju od recikliranih materijala.

U našoj ponudi su i setovi sa Kenom i Čelzi lutkom.

Prepuštamo te našoj šarenoj ponud barbi lutaka, i već sada poruči i obraduj devojčice. Znamo da će se oduševiti ovim poklonom, zato ne oklevaj i poruči neki od zanimljivih setova. Zajedno sa babrikama devojčice kreiraju maštoviti svet u kom ne postoje granice kreativnosti.

Back to Top