Tanjiri i Setovi za ručavanje

Artikli 1-36 od 164

Silazno
po strani

Tanjiri - setovi, za ručavanje, dezertni, za pizzu ili pastu

Tanjiri su neizostavan detalj svake trpeze, jer čine gastronomski hedonizam potpunim. Koliko je važno da jela budu ukusna i zdrava, podjednako želiš i da ih serviraš u tebi najlepše tanjire i posuđe. 

Set tanjira se obično sastoji od 6 ili 12 plitkih, dubokih i dezertnih tanjira, a na tebi je da izabereš boju i dezen. Neko voli klasiku i svedenost, a neko ipak ekspresivnost, boje i nesvakidašnji dizajn. Koji god stil da preferiraš, setovi tanjira su i te kako potrebni, posebno kada dođe red na veća porodična okupljanja, rođendani i porodična slava.

Tanjir za pastu je i te kako popularan, jer želimo u potpunosti ispoštovati italijansku kulturu u obedovanju. Takvi tanjiri su dublji, obično od porcelana i keramike, pa se prilikom serviranja kreira jedinstvena estetika.

Dezertni tanjiri su među omiljenim delovima posuđa, jer asociraju na uživanje u poslasticama. Možeš ih dobiti u setu, a mogu se poručiti i kao poseban deo.

 

Tanjir na komad

Ukoliko ti je možda potreban pojedinačni tanjir, lako ćeš kod nas pronaći tanjir na komad, jer možda ti baš on fali da kompletiraš kolekciju.

Bilo da tražiš tanjire za svakodnevnu upotrebu ili tanjire za svečane prilike, na ePlaneti te čeka bogat izbor, među brendovima kao što su Luminarc, Bormioli Rocco, Sigma…

Back to Top