Prekrivači za krevet i garniture, ćebad za krevet

Artikli 1-36 od 276

Silazno
po strani

Prekrivači za dvosede, trosede, garniture - zaštita i udobnost

Dodatnu estetiku i funkcionalnost dnevnom boravku i spavaćim sobama daju prekrivači. Osim što će zaštiti krevet ili garnituru, izborom boja određujete i stil uređenja. Ukoliko je većina elemenata u sobi sličnih boja, onda izborom prekrivača možete uneti malo razigranosti. Ako su boje garniture i ostalih delova sobe u efektnim tonovima, onda će ti biti dovoljni prekrivači nežnijih i svedenijih tonova.

Prekrivači za krevete daju notu urednosti i sklada u sobama. S obzirom na to da se često krećemo kroz sobu dok se spremamo za posao ili izlazak, utoliko će prekrivači služiti kao zaštita posteljine i kreveta. To će i te kako značiti i za dečije sobe, jer deca provode u njima dosta vremena igrajući se.

Prekrivači za ugaone garniture su uvek traženi, jer omiljenu garnituru želimo zaštiti radi dugotrajnosti i estetike, pogotovo ako su boje i materijal osetljivi. 

Tokom toplijih meseci prekrivače možeš koristiti i kao pokrivač, što da ne. Prekrivači se obično peru na laganijim temperaturama, na 30 stepeni.

Ćebad

Ušuškani domovi su oni u kojima uvek nađeš toplo ćebe. Dok u miru čitaš knjigu ili piješ čašu vina na terasi opremi se i obezbedi ćebence, i užitak će biti potpun. Na ePlaneti ćeš naći interesantnu ćebad, kako za starije, tako i za decu.

Back to Top