Ljuljaške i ležaljke za bebe

Artikli 1-36 od 44

Silazno
Strana
po strani

Zabavi i umiri bebu uz savršeno odabranu ljuljašku 

Kada se govori o bebi opremi, ljuljaške za bebe zauzimaju posebno mesto. Ove ljuljaške nisu samo sredstvo za zabavu, već služe i razvoju motoričkih veština. Od prvih dana života, ljuljaška za bebe pruža sigurno i umirujuće okruženje koje podstiče senzorni i motorički razvoj.

Prednosti ljuljaški za bebe

Ljuljaške za bebe su dizajnirane da se koriste od samog rođenja bebe pa sve do dostizanja određene kilaže, obično oko 9 do 12 kilograma. Ova fleksibilnost omogućava da ljuljaška raste zajedno sa vašim detetom, pružajući mu udobnost i zabavu kroz različite faze razvoja.

Sigurnost i udobnost

Sigurnost je primarni fokus kada je reč o ljuljaškama za bebe. One su opremljene sigurnosnim pojasevima, stabilnom osnovom i mekanim materijalima koji štite vaše dete dok se ljulja. Visina naslona se često može podesiti, obezbeđujući optimalnu podršku i udobnost.

Zabava i podsticanje razvoja veština

Ljuljaške i ležaljke za bebe su više od običnog mesta za odmor. One su opremljene različitim dodacima koji stimuliraju razvoj vašeg deteta. To uključuje ugrađene melodije koje umiruju i zabavljaju bebu, kao i igračke koje podstiču vizuelnu i motoričku stimulaciju.

Podešavanje brzine i pokreta

Većina ljuljaški za bebe dolazi sa mogućnošću podešavanja brzine ljuljanja, što omogućava roditeljima da pronađu savršen ritam za umirivanje i zabavu svoje bebe. Neki modeli takođe nude različite vrste pokreta, od klasičnog ljuljanja do nježnog vibriranja.

Ljuljaške za bebe - onlajn kupovina

U našem asortimanu ljuljaški za bebe, pronaći ćeš savršenu kombinaciju udobnosti, sigurnosti i zabave za vaše najmlađe. Od ležaljki za bebe koje pružaju miran san, do interaktivnih ljuljaški koje podstiču igru i učenje, naša ponuda je pažljivo odabrana da zadovolji sve vaše potrebe.

Već znaš da na ePlaneti možeš ostvariti vrhunske uslove kupovine, prevashodno akcijske cene.

Back to Top