Tefal pegle na paru

Filteri
Filteri:

28 Artikala

Silazno
po strani

Uz Tefal pegle na paru promeni dosadašnju rutinu peglanja 

Najuporniji nabori na tkaninama tako brzo nestaju pod snagom Tefal pegli na paru, da više nema osećaja napetosti kada se konačno odlučiš da ispeglaš tu hrpu garederobe koja čeka da bude ispeglana. Jer, kada je u tvojoj ruci pegla izuzetnih performansi, onda ni peglanje nije napor.

Zašto su Tefal pegle posebno popularne? Ovde je reč o tehnologiji koja će ti olakšati peglanje, obavezu koju mnogi žele izbeći. Kad kažemo tehnologija mislimo na inovacije posebno osmišljene radi efikasnosti, a onda i komfora. Zavisno od serije, Tefal pegle imaju dovoljnu snagu da ispeglaju sve nabore na odeći. Oni napredniji i skuplji modeli svakako imaju veću snagu i performanse.

Para snažno prodire u tkaninu, obezbeđen je kontinuiran prodor pare, a zbog specifično dizajnirane grejne ploče bez teškoće klizi po odeći. Specijalno dizajniran vrh pomaže da se dopre do svih uglova na odeći.

Inovativni MicroCalc filter kod određene serije Tefal pegli na paru sprečava ispuštanje kamenca, pa se na tkaninama neće pojavljivati fleke. Tu je i funkcija zaštite od kapanja, što često bude frustrirajući momenat prilikom peglanja. Sa Tefalom to se ne dešava. Takođe, ono što oduševljava kupce je što kod nekih Tefal pegli imaš samo jedno podešavanje temperature za svaku vrstu tkanine, što je više nego olakšavajuča okolnost. Ne postoji mogućnost progorevanja.

Ne zaboravi da sa ovim peglama možeš obaviti i vertikalno peglanje.

Mnoštvo je još dobrih i fenomenalnih funkcija Tefal pegli na paru, pa nezavisno od toga za koju seriju se odlučiš, uz Tefal očekuj efikasnost, preciznost, lakoću i vrhunske rezultate. Istraži ponudu i cenovni rang i izaberi baš onu koja će ti promeniti dosadašnju rutinu peglanja.

Back to Top