Farbe za kosu

Artikli 1-36 od 241

Silazno
po strani

Tvoj put do najbolje farbe za kosu

Za one dame koje se farbaju izbor farbe za kosu je i te kako važan proces. Dok se ne izabere idealna nijansa može biti lutanja, ali kad se nađe od nje se ne odustaje tako lako. To ne važi za dame koji vole često menjati nijanse u farbanju, pa im eksperimentisanje ne pada teško, već izazovno.

Negovana i blistava kosa san je svake žene. Kad je kosa tip-top onda je i raspoloženje na nivou, a o samopouzdanju da i ne govorimo. Uredna kosa stvar je i bontona, pa se zato ništa ne prepušta slučaju kada govorimo o preparatima za kosu. 

Znamo da si ti u fokusu farbe koje najbolje prekrivaju sede, zato te na ePlaneti čekaju farbe za plavu, crnu ili braon kosu, ali i za dame koje vole drugačije nijanse, poput ljubičastih ili crvenih.

Biraj farbe za kosu koja sadrže balzame i ulja za dodatnu negu vlasi, pa će kosa nakon sušenja biti sjajna i mekana. 

Farbe za kosu beza amonijaka

Poslednjih godina velika pažnja se posvećuje izboru farbi koje ne sadrže amonijak. Taj alkalni hemijski sastojak se koristi u mnogim tradicionalnim bojama za kosu da bi se otvorila kutikula kose i omogućilo prodiranje boje. Međutim, amonijak može biti prilično agresivan i može oštetiti kutikulu, što dovodi do suve, krhke i oštećene kose. Boje bez amonijaka su obično blaže i manje oštećuju kosu. 

Farbanje kose jeste pitanje estetike, ali je vrlo važno znati da je zdrava kosa imperativ, i da se od toga uvek polazi. 

Farbe za kosu - onlajn prodaja

Garnier, Loreal, Syoss, Wellaton samo su neki od brendova farbi za kosu koje ćeš pronaći na ePlaneti. Možda te naša ponuda natera da promeniš dosadašnje navike i odlučiš se za novi brend i broj farbe, ali smo sigurni i da ćeš lako naći baš onu koja je tvoj dugogodišnji izbor.

Back to Top