Perači pod pritiskom

Artikli 1-36 od 43

Silazno
Strana
po strani

Otkrij moć čistoće

Perače pod pristiskom navikli smo da gledamo u profesionalnim auto praonicama, ali s obzirom na to koliko su efikasni u čišćenju sve se češće viđaju i u domaćinstvima sa velikim dvorištima i terasama. Osim toga, perač pod pritiskom kupuju svi oni koji žele čistiti i prati automobil u svojoj režiji.

Perači pod pritiskom ili kako se još zovu puromati, su dizajnirani kako bi mogli da uklone najtvrdokorniju prljavštinu, masnoću i fleke, i postali su neophodan alat za vlasnike kuća, ljubitelje bašti i baštenskog održavanja, kao i profesionalce. 

Zašto su perači pod pritiskom korisni

Perači pod pritiskom nude neuporediv nivo efikasnosti i snage čišćenja. Oni značajno smanjuju potrošnju vode u poređenju sa standardnim baštenskim crevom, dok isporučuju do 50 puta veći pritisak.

Ova kombinacija visokog pritiska i manje potrošnje vode čini ih ekološki prihvatljivim i izuzetno efikasnim rešenjem za čišćenje. Od revitalizacije stare baštenske garniture do lepđeg prilaza domu, perači pod pritiskom su ultimativni alat za bolji imidž doma isvega onoga što ga okružuje, kao i za održavanje čistoće dvorišta, terasa, balkona, ograda ili automobila.

Namene i upotreba

Bilo da želiš da ukloniš godinanam nakupljenu prljavštinu na teško dostupnim mestima, očistš automobil bez ostavljanja tragova, ili lako očistite oluke, perač pod pritiskom je spreman za sve akcije. Oni su neverovatno svestrani i sposobni su za čišćenje:

  • Vozila i čamaca
  • Prilaza i trotoara
  • Terasa i balkona
  • Ograda i spoljnih zidova
  • Baštenskog nameštaja
  • Bazena

Njihova sposobnost prilagođavanja pritiska znači da možeš prilagoditi proces čišćenja širokom spektru materijala, od delikatnih drvenih površina do čvrstog betona.

Najpovoljnija cena perača pod pritiskom

Ovo je odlična prilika da transformišeš rutinu čišćenja i da na ePlaneti kupiš perač pod pritiskom po akcijskoj ceni. Bilo da si vlasnik kuće koji želi da uljepša svoj spoljni prostor ili profesionalac u potrazi za efikasnim rešenjima za čišćenje, naš asortiman perača pod pritiskom je kreiran da zadovolji sve tvoje potrebe. Kupuj sada i doživi razliku u čistoći i efikasnosti.

Ako su ti osim perača pod pritiskom potrebna i creva za navodnjavanje, iskoristi odličnu ponudu upravo na ePlaneti.

Back to Top