LEGO Technic

Filteri
Filteri:

26 Artikala

Silazno
po strani

Lego Technic - inženjerstvo može biti vrlo kreativno

Kamioni, bageri, letelice, oldtajmeri ili sportski automobili - najvernije replike gabaritnih mašina dolaze u Lego Technic setovima kako bi klincima dočarale kako funckioniše svet tehnike, inženjerstva, mašinstva i građevine. Već prvi pogled na kutiju klincima izaziva radost na licu, a proces sklapanja i kreiranja koji sledi po otvaranju seta odličan je način kako da razviju maštu, steknu nova znanja o tehnici, i ujedno se nauče strpljenju.

Često viđamo kako se deca u ranom uzrastu strpljivo i sa uživanjem igraju sa omiljenim igračkama u vidu kamiona, bagera ili automobila. Sa Lego Technic kockicama imaju priliku da slože i konstruišu jednu zahtevnu mašinu, letelicu ili vozilo, istražujući i otkrivajući svet mašinstva i elektronike. 

Bilo da se radi o setu sa Nasinim roverom na mesecu, transfomeru, kanaderi ili ratraku, sklapanju motocikla ili džipa, deca će uz Lego Technic testirati postojeće znanje i naučiti nove detalje o tome kako funkcioniše inženjerstvo i kako na kraju celina funkcioniše jedino onda kada su svi delovi na okupu. 

Svi delovi su toliko verno urađeni da u potpunosti oponašaju stvarnost koja nas okružuje, i upravo ta činjenica izaziva ushićenje na licima mališana. Gabaritni točkovi, kranovi, pokretne ručke, propeleri i ostali detalji zaslužni su da deci realno dočaraju kako funckionišu različita vozila i mašine koje sreću na ulici ili viđaju na TV-u. S obzirom na to da se delovima iz jednog seta može sklopiti više različitih objekata i vozila, deca imaju priliku da izmaštaju šta žele sklopiti, što im razvija inteligenciju i motoriku.

Lego Technic setovi su namenjeni deci uzrasta od 8 godina pa na više, a ne sumnjamo i da će stariji uživati zajedno sa svojim mališanima.

Back to Top