Dečije čizme

Artikli 1-36 od 83

Silazno
Strana
po strani

Čizme za decu - zaokruži njihov zimski stajling

Zima je, posle kiša i snegova ostaju lokve, a deca jedva čekaju da gaze u njih i prirede spektakl u svom mikro svetu. A tek grudvanje i pravljenje sneška belića dok se ne otopi sneg? Zima može da pruži mnoštvo srećnih momenata, a za sve te aktivnosti na otvorenom imperativ su udobne, tople i nepromočive čizme. Izborom čizama vrhunskog kvaliteta zaokružen je dečiji zimski stajling i zabava može da počne.

S obzirom na to da zime mogu biti surove i nepredvidive, dečijim stopalima mora biti toplo i udobno, bez bojazni da će propustiti kišu ili sneg. Gornji deo treba da je otporan na habanja, a preporučljivo je i da čizmice imaju i blatobrane, koji ih dotatno štite od blata ili bljuzgavice.

Iako je funkcionalnost primarna pri kupovini zimskih dečijih čizama, nemoj zanemariti ni dizajn boje i šare. Što je print interesantniji i razigraniji, utoliko će biti manje otpora pri njihovom obuvanju. Od svedenih i jednostavnih modela u sivim ili teget tonovima, do modela čije boje vibriraju, u našoj ponudi naći ćeš čizmice za različite dečije senzibilitete.

Razmislite i o čizmicama koje na sebi imaju print sa junacima iz crtaća. To će ih tek obradovati.

Ostvari popust na onlajn kupovinu

Sigurno već znaš da kupovinom na ePlaneti ostvaruješ odlične popuste, zato se prepusti ponudi i već sada odaberi par čizmica sa kojima će zime proteći sa lakoćom.

Back to Top