Dečiji duksevi

Artikli 1-36 od 41

Silazno
Strana
po strani

Duksevi za decu - ležernost i udobnost daju slobodu pokreta

Kad kažemo deca mislimo na osmehe, radost i beskrajno slobodne pokrete. U svim njihovim igrarijama potrebna im je udobna garderoba, koja će im pružiti lakoću. Dečiji duksevi su jedan od njima najdražih odevnih komada, ne samo za sportske i vannastavne aktivnosti, nego i za odlaske u školu ili rođendane.

Najbolja kombinacija materijala kada su duksevi u pitanju je mešavina pamuka i poliestera, jer kombinuju udobnost, izdržljivost i lakoću održavanja. Popularni su i čisto pamučni duksevi, zbog njihove mekoće i prirodnosti, ali ih karakteriše slabija izdržljivost. 

Duksevi, osim što pružaju toplotu i komfor, moraju biti i prozračni, kako bi sprečili prekomerno znojenje.  Važna je rastegljivost, kako ne bi bili sprečeni da prave najrazličitije pokrete u njima. 

Duksevi za decu dolaze u širokoj lepezi boja i printova, a deci su najzanjimljiviji oni koji imaju aplikacije na grudima. 

Koji dečiji duks kupiti ove sezone?

Na raspolaganju su ti najpopularniji sportski brendovi, a na ePlaneti uvek moćeš da očekuješ izuzetno povoljne cene. U našoj ponudi su popularni adidas dečiji duksevi sa prepoznatljive tri crte, uvek moderni Nike dečiji duksevi, kao i Rang duksevi koji su postali vrlo popularni.

Osim toga, pogledaj i našu ponudu trenerki, patika i jakni, i kompletan dečiji stajling je tu. To je to!

Back to Top