Aparati za espresso

Artikli 1-36 od 116

Silazno
Strana
po strani

Aparati za espresso - hedonizam na dohvat ruke

Popiti prvu jutarnju kafu u svom domu, pre svih obaveza, je za većinu idealan početak dana. Ako voliš kafu iz aparata, čiji ukus i miris razbuđuje sva čula, onda će te oduševiti šta sve nudimo u kategoriji espresso aparati.

Danas je više nego ikad jaka konkurencija brendova koji lansiraju aparate za kafu, pa je veliki izazov izabrati baš onaj koji odgovara tvojim potrebama. Mnogi od njih u sebi spajaju vrhunske funkcionalnosti i vanvremenski dizajn, zato ti predlažemo da se prepustiš izboru i već sada poručiš kućni aparat za espresso.

Miris tek napravljene kafe koja se širi prostorijom poziva na užitak, druženje i razmenu ideja. Zato su espresso aparati za kafu odlično rešenje i za manje i veće firme, koje na ovaj način svojim zaposlenim žele pružiti zadovoljstvo ispijanja dobre kafe ovog omiljenog dnevnog napitka.

Koji je najbolji kućni aparat za espresso?

Ovo pitanje nema tačan odgovor, jer svako bira u skladu sa cenom koja mu odgovara. Na izbor utiče i veličina aparata, njegove funkcije i način održavanja. Neko će se odlučiti za klasični i jednostavni model, dok će neko drugi poželeti kompleksniji aparat koji nudi raznorazne opcije pravljenja kafa. 

Modeli espresso aparata na ePlaneti nude razne opcije, počevši od toga da se pomoću njih mogu praviti produženi ili kraći espresso, kapućino, late makijato, tople čokolade i čajevi. Napredniji modeli imaji ekran osjetljiv na dodir na kome zadajete komande, uz npr podešavanje jačine kafe, kontrolu arome i još mnogo toga.

Mnogi modeli su privlačni upravo što imaju mogućnost pravljenja pene za kapućino. Naići ćeš i na modele koji imaju opciju automatskog ispiranja i čišćenja, i one sa programom za čišćenja kamenca.

Najpopularniji su modeli brendova Krups, Delonghi, Nespresso, Philips, Ariete, Breville i Bosch. Za koji god da se odlučiš verujemo da ćeš uz taj aparat kreirati hedonizam baš po svojoj meri i navikama.

Kafa za espresso aparat

Savremeni aparati za kafu mogu da koriste kafu u zrnu, mlevenu kafu koja se stavlja u držač, ili pak kapsule. Svaki od ovih modela ima svoje prednosti i mane, u smislu troškova, fleksibilnosti i načina održavanja. O tome možeš više da pročitaš na dnu teksta Aparata za kafu.

Back to Top