Lego kocke

Artikli 1-36 of 604

Silazno
Strana
po strani

LEGO kockice - idealne igračke za dečiju kreativnost i maštu

Uz LEGO kocke odrastale su mnoge generacije. Slaganje LEGO kocki često je i povod da se okupi cela porodica, jer je ovo idealna grupna igra koja pruža i zabavu i zajedničko savladavanje veština. Dok deca slažu kockice uče se timskoj igri, jačanju timskog duha, ruše granice svoje mašte i uče se rešavanju problema.

Sastavljanje LEGO seta zahteva od dece preciznost i spretnost, ali i to se dodatno uči i vežba upravo kroz ovu igru. Deca razvijaju finu motoriku, motoričke i matematičke veštine, osećaj za prostor, boje i oblike.

Modularnost LEGO kocki pomaže deci da kreiraju svoje liče svetove i avanture. Sve ovo dalje vodi ka tome da slaganje LEGO kocki jača dečije samopouzdanje.

LEGO setovi čija se tematika odnosi na nauku, tehniku ili inženjerstvo biće odličan korak ka savladavanju veština koje traži moderno doba.

LEGO kocke - akcija na ePlaneti

Naša ponuda LEGO setova sigurno će ti privući pažnju i sigurni smo da ćeš izabrati set koji će oduševiti mališane. Setovi se biraju u skladu sa uzrastom deteta. 

Najpopularniji izbor su LEGO Ninjago, LEGO Duplo, LEGO Minecraft, LEGO Friends, LEGO TechnicLEGO City, LEGO Super Mario, LEGO Star Wars, LEGO Disney i ostali.

Za koji god set se odlučiš kod nas te čekaju akcijske cene!

Back to Top