Nike muške patike

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 117

Silazno
Strana
po strani

Nike muške patike - najbolje što ćeš ikada dobiti

Od klasike do favorita modernog doba, Nike neverovatno lako i uspešno pokriva trendove svih dekada od kada je brend nastao, lansirajući patike koje svaka generacija želi imati i ponosno ih nositi. Opsesija ovim brendom patika ne jenjava, kako među profesionalnim i rekreativnim sportistima koji na terenu žele imati patike odličnih performansi, tako i među trendseterima koji definišu koji će se model nositi u aktuelnoj sezoni.

Razumevajući potrebu sportista i rekreativaca za nenadmašnom udobnošću i vrhunskim materijalima, Nike iznova oduševljava primenom inovativnih tehnologija, a sve u cilju da lansira patike koje će biti izdržljive. I to im uspeva. Svi muški obožavaoci Nike patika uvek mogu da očekuju da će iz godine u godinu ovaj brend nastavljati da pruža samo najbolje. Iz tog razloga opstaje i višedecenijsko poverenje i ljubav ka ovom brendu.

Bilo da ti trebaju Nike patike za trčanje, rekreaciju, teretanu ili Nike casual patike koje podižu tvoj stil na sasvim novi nivo, na ePlaneti ćeš naći baš ono što ti treba: serija Nike Court Vision patika za muškarce, Nike Revolution, Nike Air Zoom Pegasus, najpopularnije Air Max, ali i mnoge druge.

Nike Air Max muške patike - s vremenom sve bolje i bolje

Jedna od najslavnijih tehnologija koju je Nike lansirao davne 1987. godine je svakako Air Max. Bio je to globalno revolucionarni momenat jer je Nike time ponudio, po prvi put, vidljive jastučiće u međuđonu patike. Od tada se rodila ljubav ka Air Max patikama, jer su upravo ti vidljivi jastučići zaslužni za maksimalnu udobnost i apsorpciju intezivnih udaraca. Osim funkcionalnosti, dizajn Air Max-ica zajedno sa virbantnim bojama doprineo je dinamici i jačini utiska. Jer, Air Max je upravo to - utisak koji se ne zaboravlja.

Jedinstveni Nike stil uz komfor onlajn kupovine

Uz omiljene patike idu i vrhunske čarape, a nemoj zaboraviti da pogledaš i našu ponudu Nike trenerki i dukseva, koji će se savršeno uklopiti uz tvoje nove Nike patike. Čekaju te odlični popusti i brza dostava.

Back to Top