Ženske trenerke

Artikli 1-36 od 192

Silazno
po strani

Ženske trenerke - dobar osećaj i komfor bez granica

Kad kažeš trenerka misliš na udobnost, ležernost, svestranost, kao i stil. Prvi kriterijum koji se uzima u obzir kada kupuješ trenerku odnosi se na to da li ćeš je nositi samo za sport, odlaske u prirodu ili je baš ta nova trenerka onaj idealni komad koji ti je potreban za ležerne gradske šetnje. Shodno tome možeš da biraš i najpogodniji materijal. Često se trenerke kupuju kako bi se nosile u najrazličitijim prilikama, zato su i popularne zbog svoje univerzalnosti i praktičnosti. 

Najčešće, ženske trenerke izrađene su od pamuka, poliestera ili kombinacije ta dva materijala, i dodatka elastina, radi rastegljivosti i fleksibilnosti.

Gornji delovi trenerki mogu, a i ne moraju, da imaju rajsferšlus, neki modeli imaju ga samo do grudnog dela, dok određeni modeli trenerki imaju dukseve koji se navlače preko glave. Izbor se svodi na navike, potrebe i praktičnost pri nošenju.

Gornji delovi na rajsferšlus možda i jesu najpraktičniji, jer po potrebi možeš lako da ga skineš i odložiš, odnosno zavežeš oko struka i nastaviš svoju aktivnost.

Preporučljivo je birati trenerke čiji je materijal udoban, prozračan i lagan za održavanje, a nadasve i izdržljiv, kako bi te tvoja trenerka služila iz sezone u sezonu. 

Shodno i dalje aktuelnom globalnom trendu rada od kuće, kao i potrebe da što više slobodnog vremena provedemo u prirodi ili dragocenom druženju sa bliskim ljudima, trenerke se nameću kao logičan izbor za odevanje. Osim što su ležerne, stilski su dovedene do savršenstva, te je dovoljno upariti ih sa omiljenim patikama i to je to!

Širok je spektar boja trenerki na ePlaneti, od teget, crnih sivih ili maslinastih, do modela u vibrantnim bojama. Poslednjih godina popularne su kolaboracije sportskih brendova i modnih kuća, što rezultuje neobičnim dizajnom i grafikom. 

Komplet trenerke za žene online - Adidas, Nike, Puma, Lotto, Rang, Sergio Tacchini

Adidas ženske trenerke lako ćeš prepoznati i poželeti, jer njihova snažna jednostavnost osvaja već pri prvom nošenju, Nike takođe lansira ikonične modele čija pročišćena elegancija biva primećena gde god se pojaviš, a Puma ženske trenerke imaju prepoznatljivu siluetu koja pristaje baš svakoj dami.

Stilski savršene trenerke, u kombinaciji sa vrhunskim performansama za sport, srešćeš i kod brendova Lotto, Rang, Sergio Tacchini i ostalih.

Svakako, ne propusti da pogledaš našu ponudu ženskih patika koje će se idealno uklopiti uz novu trenerku koju kupiš na ePlaneti.

Back to Top