Asus VivoBook laptopovi

Filteri
Filteri:

19 Artikala

Silazno
po strani

Asus VivoBook - Sa njim radiš kao vrhunski profesionalac

ASUS VivoBook laptopovi su pouzdan uređaj za svakodnevne aktivnosti poput pretraživanja interneta, strimovanja, gejminga, ali i kancelarijskog rada. VivoBook serija nudi različite modele koji su savršeni za multitasking, što ga čini odličnim izborom za one koji traže svestran i povoljan laptop.

VivoBook laptopovi su opremljeni nizom Intel i AMD procesora, uključujući Intel Core i3, i5 i i7, kao i AMD Ryzen 3, 5 i 7. Ovi procesori pružaju potrebnu snagu za efikasno obavljanje svakodnevnih zadataka, od jednostavnog pretraživanja interneta do zahtevnijih aplikacija, osiguravajući da sve teče kako treba.

Hajde da vidimo šta nudi ova serija:

Odlična rezolucija ekrana

Kvalitet ekrana VivoBook serije dizajniran je da poboljša korisničko iskustvo sa živopisnim i jasnim vizualima. Sa Full HD rezolucijom, ekrani pružaju oštre i detaljne slike, čineći ih pogodnim za rad i zabavu. Tanki okviri obezbeđuju veći odnos ekrana i tela, nudeći imerzivno iskustvo gledanja.

Kakva je grafika kod Asus VivoBook?

Za grafiku, VivoBook serija uključuje modele sa integrisanom Intel UHD ili AMD Radeon grafikom, koja je više nego sposobna da obradi svakodnevne multimedijalne zadatke. Za korisnike kojima je potrebna dodatna snaga, određeni modeli dolaze sa NVIDIA GeForce diskretnim grafičkim karticama, pružajući poboljšane performanse za lagano igranje igara i kreativne aplikacije.

Kapacitet memorije 

ASUS VivoBook laptopovi dolaze sa fleksibilnim memorijskim konfiguracijama, obično počevši od 4GB pa do 16GB RAM-a, omogućavajući efikasan multitasking i glatko funkcionisanje. Opcije skladištenja uključuju brze SSD-ove u rasponu od 128GB do 512GB, a neki modeli nude dvostruka skladišna rešenja koja kombinuju SSD i HDD, pružajući dovoljno prostora za sve tvoje fajlove, aplikacije i medije.

Koje operativne sisteme podržava?

VivoBook serija podržava Windows 10 i Windows 11 operativne sisteme, pružajući poznato i sigurno okruženje za sve tvoje računarske operacije.

Trajanje baterije i punjenje

VivoBook laptopovi nude impresivno trajanje baterije, obično do 8-10 sati sa jednim punjenjem, u zavisnosti od upotrebe. Takođe podržavaju brzo punjenje, sa mogućnošću punjenja do 60% za samo 49 minuta, osiguravajući da ostanete produktivni tokom celog dana.

Wi-Fi povezivanje

VivoBook serija poseduje Wi-Fi 6 (802.11ax) tehnologiju, pružajući brže i stabilnije internet veze, čak i u pretrpanim mrežama. ASUS Wi-Fi Master tehnologija dodatno poboljšava povezanost produžavanjem dometa i poboljšanjem stabilnosti signala.

Laki i prenosivi

ASUS VivoBook laptopovi su dizajnirani da budu lagani i prenosivi, sa težinama počevši od samo 1.4 kg i debljinama tanjim od 17.9 mm, što ih čini lakim za nošenje bilo gde da idete, bilo za rad ili studiranje u pokretu.

Šta znači MIL-STD-810H Standard?

MIL-STD-810H vojni standard znači da su VivoBook laptopovi prošli rigorozne testove izdržljivosti. To uključuje testove za ekstremne temperature, vlažnost, vibracije i udare, osiguravajući da laptopovi mogu izdržati teške uslove i svakodnevno habanje.

Superiorni kvalitet zvuka

VivoBook serija je opremljena visokokvalitetnim audio sistemima, sa ASUS SonicMaster tehnologijom. Ova kombinacija hardvera, softvera i podešavanja pruža jasan i imerzivan zvuk, dajući novi iskustvo bilo da gledaš filmove, slušaš muziku ili učestvuješ u video pozivima.

180° ravna šarka

S obzirom na to da imaju 180° ravnu šarku to im omogućava da VivoBook laptopovi leže potpuno ravno, olakšavajući deljenje sadržaja i saradnju sa drugima. Ova funkcija je posebno korisna u obrazovnim i profesionalnim okruženjima gde su grupni rad i prezentacije česti.

Zaključak

Serija ASUS VivoBook je prepoznata kao svestrana i pouzdana opcija za široku publiku. Bilo da si student koji traži pouzdan laptop za studije, profesionalac kojem je potreban jak uređaj za rad, ili samo neko ko traži kvalitetan laptop za svakodnevnu upotrebu, VivoBook može biti i te kako dobro rešenje.

Sa svojim efikasnim procesorima, živopisnim ekranima, svestranom grafikom, obiljem memorijskog i skladišnog prostora, i dodatnim funkcijama kao što su brzo punjenje, Wi-Fi Master, MIL-STD-810H izdržljivost, superioran zvuk i 180° ravan zglob, VivoBook serija može biti vrlo lako tvoj izbor.

Back to Top