Termosi

Artikli 1-36 od 63

Silazno
Strana
po strani

Termo flaše i šolje - uvek uz tebe i za tebe

Kada putuješ voliš da je pored tebe kafa u termosu? Na planinarenju obavezno nosiš omiljeni napitak u rancu? Dok radiš u kancelariji nastojiš da održavaš hidrataciju? Upravo sofisticiran i jednostavan dizajn termos flaši čini da su većini nas postale deo svakodnevnih stvari koje imamo pored sebe - u rancu, na kancelarijskom stolu ili u automobilu.

Termos šolje - cena i ponuda

Ove šolje imaju mogućnost održavanja idealne temperature kafa i čajeva, ili drugih pića, na duže vreme. Zato je izuzetno popularna među onima koji su u pokretu.

Termos šolje su često napravljene od nerđajućeg čelika, a to znači da su izdržljive i otporne na habanje. Upravo ih to čini fleksibilnim za nošenje u različitim okruženjima.

Dizajneri su se potrudili da ove šolje imaju ergonomski rukohvat radi komfornog držanja i sprečavaja curenja pića.

Termos šolje obično dolaze u zapremini od oko 500 ml. U njima će napici biti dovoljno topli ili dovoljno hladni, odnosno baš po meri i ukusu. Njihov poklopac ujedno je i čaša.

Termos šolja za kafu odličan je poklon za tebi drage ljude koji su često u pokretu i vole imati uz sebe uvek toplu kafu, čaj ili neko drugo piće.

U našoj ponudi pronađi termos šolje po super ceni, i izaberi onu koja veličinom i bojama odgovara tvojim potrebama.

Back to Top