Puzzle za decu

Artikli 1-36 od 897

Silazno
po strani

Puzzle za decu - za sve uzraste

Zabaviti decu nije nimalo lako, i to je izazov koji prati roditelje iz dana u dan. Tragamo za načinima kako da im kvalitetno popunimo vreme, a da se uz igru edukuju i razvijaju svoje motoričke i kognitivne sposobnosti. Puzzle za decu imaju puno benefita za njihov rani razvoj. 

Na našem sajtu naći ćeš popularne Frozen puzzle, puzzle Patrolne šape, Ravensburger puzzle, a zamisli tek zabavu kad mališani dobiju Disney puzzle. Svakako, puzzle mogu biti odlična ideja za poklon kada idete na dečiji rođendan.

Slažući puzzle deca se uče održavanju pažnje, fokusu, koncentraciji i vežbanju strpljenja, kako bi se došlo do cilja. Osim toga, ako slažu dok su u društvu imaju spoznaju šta je solidarnost i timski pristup određenom zadatku. Dodatnu zabavu pruža osećaj zadovoljstva kada sklope jedinstvenu celinu od nekoliko stotina delova.

Slagalice za decu su odličan način kako da se ojačaju motoričke sposobnosti, pokretima oko-ruka, a ujedno se uče i preciznosti, koja će im biti jako potrebna za crtanje i pisanje. Kreativa i mašta takođe bujaju dok se slažu puzzle.

Osim toga, uz puzzle se razvijaju i kognitivne sposobnosti, jer deca tragaju za najboljim rešenjima kako da uklope određene delove slagalice. Svakako, time jača i njihova logika. 

Prepusti se našoj ponudi i obraduj mališane kreativnim i zabavnim slagalicama, sa likovima životinjskog carstva, supermena, barbike...

Back to Top