Patike za odbojku

10 Artikala

Silazno
po strani

Patike za odbojku - izaberi svoj par i kreiraj novu dimenziju igre

U potrazi si za kvalitetnim patikama za odbojku? Sa ePlanetom si uvek na dobrom putu, i samo te nekoliko brzih klikova deli od pametne kupovine kod nas.Pripremili smo raznovrsnu ponudu modela, kako bi svako mogao naći baš ono što želi. 

Ono što želiš tokom igre je da uopšte ne razmišljaš o patikama, već da baš one pruže potrebnu stabilnost i udobnost koja te vodi do novih poena. Odbojka, kao sport, traži pažljivo kreirane patike. Najpre, zbog dinamike igre jako je važno da su izdržljive. Gumeni đonovi treba da pruže stabilnost i ne dozvole proklizavanje. Takvi đonovi omogućavaju da budeš maksimalno okretan/a pri naglim okretima, pa ćeš lako odreagovati na svaku situaciju na terenu. Ujedno, pružaju amortizaciju dok skačeš ka lopti.

Gornji deo kod odbojkaških patika je mekan i prozračan, najčešće mrežast, što pruža potrebnu svežinu stopalu tokom usijane utakmice ili treninga.

Adidas, Asics, Nike i ostali brendovi lansiraju odbojkaške patike kojima se može verovati.

Odbojkaške lopte i štitnici

Lopta se podrazumeva, i uvek je dobro imati rezervne, kako se igra ne bi zaustavljala ukoliko dođe do oštećenja. Na ePlaneti te čeka izbor i odbojkaških lopti, a ukoliko su ti potrebni i štitnici, opet si na dobrom mestu.

Osim toga, pogledaj i ponudu sportskih torbi, flašica i znojnica i kompletiraj se za sledeći odlazak na trening.

 

Back to Top