Skechers patike za decu - za dečake i devojčice

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 195

Silazno
po strani

Skechers patike za decu - prvi korak do zabave koja ne staje

Znamo da su su svi na gradskim ulicama primetili dečije patike čiji đonove svetle i u kojima deca lagano i sa radošću koračaju. I ne samo što svetle i kreiraju poseban zvuk, nego ih krasi neobičan dizajn koji poziva na igru i akciju, a znamo koliko je deci važna i potrebna igra na otvorenom. 

Šta možeš da očekuješ u svetu Skechers patika za decu? Eksploziju boja, ali i stilova - od modela koji pružaju neverovatne svetlosne efekte (kolekcije S-Lights i Twinke Toes), do patika za sportske aktivnosti, kao i patika za školu. Sve njih krasi nenadmašna udobnost i stabilnost. Skechers duboke patike sa gornjim delom od sintetičke kože vrlo lako se mogu nostiti i zimi, kada je najvažnije da stopala budu suva i topla.

Zvezdice, jednorozi, dugine boje, srculenca - samo su neki od motiva koji krase modele za devojčice, pa kombinovane sa metalik detaljima osvežavaju svaku odevnu kombinaciju. Dečaci će se obradovati fluorescentnim tonovima i vazdušnim đonovima.

Patike za trčanje brenda Skechers, kako za devojčice tako i za dečake, mogu biti bez vezivanja (slip-ins), kao i sa pertlama. Modeli bez pertli postali su vrlo popularni zbog praktičnosti i brzine kojom klinci “uskaču” u njih.

Skechers Street kolekcija za decu odlikuje se jednostavnim, elegantnim modelima patika u jednoj do dve boje, pa su kao takve idealna za školu i školske priredbe, kao i druge svečanije prilike.

Pripremite klince za zimu i istražite našu ponudu Skechers dečijih čizama.

Back to Top